Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Vilac Klaver

Har du en lille sangfugl derhjemme, som elsker musik og sang, vil han eller hun elske et Vilac klaver. Det har en perfekt højde, så dit barn kan kravle eller gå hen og spille, når det har lyst, og spiller du selv på klaver, vil dit barn med sikkerhed kravle hen og spille med, hvis du stiller det lille børneklaver ved siden af dit eget.   

Vilac klaveret er fremstillet i træ, og det har et fint lakeret look. Du kan vælge mellem farverne sort eller mint, og det har 18 tangenter. Med et Vilac klaver kan du have mange hyggestunder med dit barn, hvor I spiller musik og hygger jer med at synge og danse sammen - I vil med garanti begge føle jer underholdt.   

 
Tilbud
Vilac Klaver sort med noder
479,20
Køb nu
Vilac klaver sort

Vilac klaver pynter på børneværelset 

Det lille fine børneklaver fra Vilac pynter i ethvert hjem, og du og dit barn kan ikke bare spille på det, men kan også nyde godt af dets flotte udformning. Det lakerede træ giver det et eksklusivt look, og det ligner ikke et stykke legetøj, men derimod en tro kopi af et rigtigt klaver eller et flygel. Det vil både pynte på børneværelset eller i stuen, hvis dit barn foretrækker at lege der.  

Et Vilac klaver fylder ikke meget, og det ser rigtig fint ud med et miniatureklaver. Det måler 29 cm i højden, 23 cm i bredden og 32 cm i længden. Det lyder ikke helt som et rigtigt klaver, da det jo reelt set er et stykke legetøj, men det ligner mere et rigtigt klaver i ministørrelse end et stykke legetøj. 

Spil klaver sammen med dit barn

Når du køber et Vilac klaver til dit barn, hører der også noder med til simple sange. Det giver dig mulighed for at lære dit barn at spille, og er du ikke selv vant til at spille på klaver, kan du også selv lære det. Noderne er trykt på karton, så kortet kan stå på klaveret uden at vælte. 

Har du selv et klaver i din stue, vil det være rigtig fint at placere dit barns Vilac klaver ved siden af. Det ser rigtig fint ud med det lille mini-klaver, og det fremmer også dit barns lyst til at spille klaver, hvis det kan sidde ved siden af og kopiere dig, når du spiller løs på dit store klaver. Børn elsker at kopiere mor og far, og de elsker også fællesskabsfølelsen ved at gøre ting sammen, så det vil klart være et trækplaster, hvis du selv sætter dig på din klaverstol og spiller løs.  

Hvorfor er musik godt til børn?

Musik er godt for børn, da det stimulerer deres sprog og kreativitet, og det bringer smil frem på læben hos de fleste. De fleste børn kan slet ikke lade være at bevæge sig og danse, når de hører musik, og det er en dejlig måde at være sammen med dem på. Når vi danser, bevæger vi os frit og har det sjovt, og det er samtidig en skøn måde for børnene at mærke deres krop på. 

Børn finder stor glæde ved at synge og danse til sjove og velkendte børnesange, så du kan ikke synge for meget Lille Peter Edderkop eller Bjørnen Sover for dem. Skab glæde og bevægelse i dit hjem ved at give dit barn et Vilac klaver at spille på. Spil også selv med, hvis du har lyst.  

Det franske legetøjsmærke Vilac

Vilac er en fransk legetøjsproducent, som er kendt for at fremstille kvalitetslegetøj til piger og drenge i alderen 0-7 år. De fleste Vilac produkter er fremstillet i træ, og det udmønter sig i legetøj, der har en lang holdbarhed, og som er rart at lege med. Ved udformningen af Vilac produkterne er design også tænkt ind, så de kan pynte på børneværelset eller i stuen. 

Er du interesseret i andre instrumenter til dit barn, kan du få mange forskellige fra Vilac. Din lille musiker vil sikkert også elske at spille løs på en sej guitar eller at tromme løs på en tromme eller en koklokke. Lad dit barns kreative evner få frit spil ved at udfordre det med forskellige instrumenter og brug tid sammen med dit barn, hvor I synger og spiller musik sammen. Det bliver både du og dit barn glade af.