Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Vilac

Det franske legetøjsmærke Vilac er kendt for at fremstille kvalitets legetøj til drenge og piger i alderen 0-7 år. Legetøjet er typisk lavet i træ, hvilket gør legetøjet meget holdbar, og derfor også senere kan bruges som pynt på børneværelset. Vi har nøje udvalgt det bedste legetøj fra Vilac som vi mener passer ind i vores butik. Vi udvider hele tiden vores sortiment så vi kan tilbyde masser af ny og spændende ting. Lige nu har vi Fx Vilac klaver, retro gåbil, værktøjsbænk, legekøkken, legetøjslastbiler, vilac racerbiler og meget andet spændende kvalitets legetøj fra Vilac.Klaver.

Du finder det skønne klaver fra Vilac i 3 farver, det sorte klaver der leder tankerne hen på et klassiske klaver med de flotte hvide tangenter. Er man mere til det farve strålende klaver i rød som rigtig kan lyse værelset op med sine røde farve. Er man lidt mere til den romantiske farve så fås klaveret også i en gul med roser på. Alle klaverende fra Vilac leveres med Musik ark trykt på karton.

Se Vilac kalver her

 

Musikinstrumenter.

Vilac byder på en masse instrumenter til den lille musiker, for det er ikke bare klaveret der er populært, nej vi har skam også super seje rock guitar med amerikansk og engelsk flag, disse guitar har seks strenge som kan spændes ligesom en rigtig guitar. 

Vi har også trommesæt med 2 trommer, ko-klokke og bækken og så selvfølgelig et sæt trommestiker. Dette smarte trommesæt er dekoreret med stjerne og står på en fod så man kan stå op og spille.

Se flere musikinstrumneter til børn

 

Gåbil. 

Gåbiler har ændret sig i tidens løb, i dag findes der mange gåbiler som er lavet med retro design. Disse biler er lavet i metal som er lakkeret og ser fantastisk smart ud. De er desuden monteret med gummihjul så man slipper for støj i stuen, men samtidig gør gummihjulende også det at gåbeilen er behagelig for barnet at køre på uden for. Vi har flere modeller og farver af vilac gåbil,m men uanset hvilken du har udset så er kvaliteten ikke til at tage fejl af. Så skal du bruge en smart og sej gåbil som pynter selv i stuen, så er du kommet til det rette sted. Gåbilen kan bruges både ude og inde.

Købmandsdisk 

Vi har de søde små blå købmandsdiske i træ, disken er udstyret med en skuffe, en tavle så man kan skrive dagens tilbud, og et fint lille ur i toppen. Med til købmandsdisken følger der en masse legetøjsmad med, desuden er der et kasseapparat. Med denne fine disk kan barnet rigtig leve sig ind i rollen som købmand. Legen kan også være god som fx tælle leg hvor barnet skal tælle penge mm. 

 

Biler, Lastbiler og Garage 

 

Ja vi har masser af legetøj til drenge og motor glade piger, både til de store og til de små. 

Vi har bla. de super seje retro racer der er lakeret med flere lag lak som gør at man kan skinde sig i dem. Eller hvad med en lastbil der kan om dannes til en garage med biler inden i, super smart at tage med når man skal på tur. Eller hvis aldrene er til det så kan vi hjælpe med en stable lastbil hvor man kan stable de forskellige bilerne og maskiner på ladet af lastbilen.

 

Værkstedsbænk

En hver lille handy mand skal da også have et værkstedsbord, her kan man stå og samle efter egen fantasi eller man kan kikke efter de medfølgende kort, og få gode ideer til hvad man skal bygge. Værkstedsbænken leveres med div værktøj til børn, fx hammer, skruetrækker, sav, svensknøgle mm. Skal man bruge flere skruer kan vi også tilbyde det med vores konstruktions sæt med masser af dele i.