Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Tumledyr og Motorik

Her finder du et bredt udvalg af de flotte tumledyr fra den danske designer Peter Utke fra Units-dd.

Den første serie af Units dyr er inspireret af bondegårdsdyr. Her finder du Units Fåret som er super sød med alle sine krøller. Eller hvad med den lille gris, selv om den ikke har krølle på halen, så er den stadig super glad. Du kan også tage den store blå traktor ud til dine andre dyr. Der udover er der Koén der er super til cowboy leg sammen med hesten fra Units.

Alle Units dyrene er lavet af EVA-skum.Units dyr

findes i tre størrelser, de små er super i badet, og da de flyder bliver de ikke væk for barnet, de kan selvfølgelig holde til vand og sæbe, og farven smitter ikke af. Så vil du gerne slippe for brok når det er badetid, så prøv om ikke disse søde dyr kan hjælpe på det.

De mellem er gode som legetøj da de har en skøn størrelse til leg, vi høre tit at børnene kan bruge timer på deres rolle leg når der skal leges bondegård. Og skal der lidt mere motorik til, så kan de mellemste units dyr også med fordel bruges som Jorden er giftig hvis man ligger dem på siden, her kan man springe fra dyr til dyr. Er det større børn kan man avancere det med at et at dyrende også er giftig, eller at man kun må stå der i x antal sekunder, man kan også øge afstanden så der skal tages større skridt. Så der er masser af muligheder for at lave sjov med Units dyrende.

De store Units kan laves til en super sjov balance gang, her kan man stille dyrende tæt på hinanden eller med afstand, det afhænger meget af barnets størrelse. Hvis det er mindre børn, kan man også lave en tunnel eller en passage som man skal kravle igennem. Eller lav en labyrint som man skal sno sig igennem. På denne måde styrker man barnets motorik, og giver dem lyst til selv at finde på nye ideer til leg med Units dyrende. 

Ekstra stol til fødselsdagen

Mangler i lige som os også altid ekstra stole når der fx er fødselsdag, her er de store Units dyr en god men samtidig også en rigtig sjov løsning, og der kan hurtig blive kamp om ko’en, grisen, hesten, fåret for slet ikke at nævne den store traktor når festen skal holdes, og højden passer rigtig godt til et sofabord.

Legetøj der følger med barnets udvikling, er det noget for jer?

Units dyr følger og giver lege i mange år, lige som vi kender det fra Lego og Bobles så er legetøj som barnet selv kan ændre på, bare det bedste når vi snakker om at det skal være sjovt i mange år. Så allerede fra 1 års alderen er de super sjove dyr et hit, så her kommer lige et par punch line til hvad man evt kan bruge dem til:

Lav en bane man skal kravle i

Stil flere dyr oven på hinanden og se hvem der kan komme igennem det mindste hul uden det vælter. 

Brug dem som tæppeholder når der skal laves hule (smid tæppe over et par stole, stil et Units Dyr i hvert hjørne til at holde tæpperne på plads) 

Brug dem stole til børnefødselsdagen eller hvilken som helst anden fest. De store passer godt i højden til et sofabord. Og tro mig der bliver kamp om at få dyrende, så en evt lodtrækning kan være en god ide.

Balance bane med de store og de mellemste (de mellemste anbefaler vi at ligge på siden så de ikke vælter så nemt)

Brug dem som indhegning hvis i evt har en kanin. Her hjemme elsker vores kanin når vi laver en bane til den med Unist dyr og Bobles.

Brug de små når i skal på tur.

Eller brug de små untis dyr i badekaret, nu bliver badning pluselig meget sjovere.

Brug de mellemste og de store til Jorden er giftig.

Leg bonde gård med Untis sjove bondegårdsdyr Ko, gris, hest, hane, får og traktor. ( her er alle størrelser sjove)

Så mangler du den bedste gave til Barnedåben eller fødselsdagen, så giv et sikkert hit.

Units dyrende er fremstillet i miljøvenlig EVA-skum og indeholder ingen skadelige stoffer såsom Phthalater eller andet. Alle vare fra Untis-dd kan vaskes og er CE mærket. Dyrende er designet af designer Peter Utke og er fremstillet i Taiwan.