Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

TeddyKompaniet

Hos TheDuck føre vi flere forskellige slags bamser og sutteklude fra Teddykompaniet, de bamse vi føre, har vi nøje udvalgt blandt de mange forskellige design der er hos teddykompaniet.
En bamse fra Teddykompaniet er blandt de blødeste bamser der findes på markedet. Men det er ikke kun bamser der bliver fremstillet hos Teddykompaniet også Sutteklude og aktivitetstæpper bliver der fremstillet, alle med barnet oplevelse som det vigtigste mål i den endelige produkt.De blødeste bamser i hele verden finder du her.
Teddykompaniet har lavet bamse de sidste 20 år, og der er ikke uden grund at de ude i den store verden kender Teddykompaniet fra Bålsted som dem med de blødeste bamser. Teddykompaniet er startet af bedstemoren Raili og datteren Anna, alt design bliver lavet i Sverige, og produktionen bliver nøje overvåget på de mange fabrikker der producere bamserne.
Vi føre i dag et beskedent sortiment i forhold til det store antal produkter der bliver fremstillet og solgt fra Teddykompaniet, dog har vi i dag de mest solgte bamser, sutteklude og aktivitetstæpper der bliver fremstillet, og vores sortiment vokser konstant, i serien Diinglisar bliver større hver gang vi får vare hjem fra Teddykompaniet, i dag kan vi tilbyde en ko, hund, mariehøne, krokodille sutteklud og mange andre.
Skal du give en fødselsgave så er min første bamse et oplagt valg, bamsen kommer i naturlig brune farver og er intet køn i udsenet.

Så skal du give en bamse i gave, så er det et oplagt valg at kikke på Teddykompaniets produkter.