Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

SpiderMan lampe

Her finder du alle de seje Spiderman produkter vi har fra Philips. Vi kommer nok ikke uden om at de fleste drenge vil syntes det vil være sejt at have en Spiderman lampe, om det så er en skrivebordalampe, loftlampe, bordlampe eller noget helt fjerde i skal bruge så skulle i nok kunne finde det her. 

Vi har fx de super smarte bordlamper der kan tilsluttes 230v eller sættes i USB stik og så er der lys. Denne lampe er med plastik skærm der kan holde til at ryge på gulvet uden der sker skade på lampen. Vi kan også hjælpe med den smarte loft pendant med masser af seje motiver af spiderman.Selv om Spiderman efterhånden har eksisteret i mange år, faktisk siden 1962 hvor han optrådte første gang i tegneserien Amazing Fantasy. Men selv efter alle disse år på bagen er han stadig en utrolig populær figur, især på drengeværelserne hvor vi alle nok har drømt om at kun kaste sig ud fra høje bygninger og være verdens redningsmand. Men da det ikke kan lade sig gøre, giver vi i stedet for masser af inspiration til de små helte. Så har du en lille helt der hjemme som er tosset med Spiderman så er dette helt klart et godt bud på en lampe til drengeværelset.
Står du ikke og mangler en ny loftlampe så har vi også den utrolig populære 2i1 projektor med 24 billeder der kan skydes op på loftet eller på væggen. Billedet kan blive op til 100 cm i bredden.

Vi kan også hjælpe med en skrivebordslampe med LED pære der giver et køligt og hvidt lys. Det hvide lys gør det nemmere at koncentrer sig da teksten på fx papir står mere skarpt.