Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sparegrise

Det skal være sjovt at spare lommepenge op, og det bliver det nemt, hvis du vælger den rigtige sparegris til dit barn. En sparegris, der passer ind i dit barns legende univers, gør det sjovere for dit barn at spare penge op - og så gør det jo heller ikke noget, hvis sparegrisen også pynter på børneværelset. 

Vi kan tilbyde dig de sødeste sparegrise fra PlanToys, der er lavet i bæredygtigt træ. Du kan vælge mellem tre forskellige farver, da du bedst ved hvilken, der vil skabe henrykkelse hos dit barn. De er udstyret med en låsemekanisme, så dit barn ikke skal bruge en nøgle for at tælle sine sparemønter. Så er der nemlig ingen risiko for, at dit barn får nøglen væk.En leg at spare lommepengene op

Dit barn vil elske den søde og sjove sparegris fra Plantoys, der gør det til en leg at spare penge sammen. Den ligner en rigtig gris, og dens bløde ører er sjove at røre ved. Det lille barn vil elske at putte mønter i, og det vil sikkert henrykkes over at tømme sparegrisen og putte alle pengene i igen og igen.  

Sparegrisen vil pynte på ethvert børneværelse, og den måler 11 cm i højden, 10,7 cm i bredden og 10,7 cm i dybden. Du kan købe den i pink, sort eller i en træfarvet version. Den er udstyret med en låsemekanisme i stedet for en nøgle, så du ikke risikerer, at dit barn får nøglen væk. 

En bæredygtig sparegris

Du kan med god samvittighed give dit barn en PlanToys sparegris, da den hverken er tilsat skadelige stoffer eller er med til at belaste miljøet. Den består af træ, og den har bløde gummiører, der er sjove for dit barn at røre ved. 

 

Sparegrisen er udformet i et 100% bæredygtigt materiale, der er baseret på udtjente gummitræer. Der er anvendt giftfri lim, og farven består af giftfri soya. Skulle dit barn finde på at slikke på sparegrisen eller på anden vis komme dele af den i munden, behøver du altså ikke bekymre dig om giftstoffer eller andet skadeligt indhold. 

Sjovt at tælle sparemønter

Det er en god øvelse for dit barn at tømme sin sparegris og tælle alle sine mønter, da det både er en træning i at tælle og i at forstå de forskellige mønters værdi. Vi husker sikkert alle fra vores egen barndom, hvor spændende det er at åbne den elskede sparegris og tælle mønterne deri. 

For at undgå at du bliver nødt til at åbne dit barns sparegris med værktøj, fordi nøglen er blevet væk, er PlanToys sparegrisen udstyret med en låsemekanisme. Det gør det nemt at få mønterne ud, og dit barn slipper for at blive ked af det og frustreret over en mistet nøgle. En sjov sparegris er en sparegris, som dit barn kan åbne, så det kan muntre sig med at tælle alle sine mange mønter.