Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Småfolk Cykelhjelm

Om dit barn cykler selv, sider bag på cyklen i en godkendt barnestol eller i en cykeltrailer så bør og skal dit barn have en cykelhjelm på. Vi forhandler Småfolk cykelhjelme med det smarte æble tryk som findes i flere forskellige farver, her er bla. lilla, blå, rosa og grøn. Cykelhjelmen fra Småfolk er en letvægts cykelhjelm på bare 400 gr, men selv om vægten er holdt i bund er sikkerheden helt i top, og derfor er vores Småfolk cykelhjelm også godkendt med CE mærket En1078. Cykelhjelmen fra Småfolk kan også bruges til andet end cykling, skal dit barn ud og skatte eller stå på rulleskøjter kan hjelmen også bruges her. Længere nede på siden har vi skrevet mere Ang. Småfolk cykelhjelme. 

 

 

 

En cykelhjelm skal ikke bare gøre gavn, ja sikke en udtalelse, men i dag skal en cykelhjelm også være smart og passe ind. Og når vi kommer til at passe ind så har Småfolk bevist hvad de står for med deres gode kvalitets produkter og smarte design siden de startede i 2005.

Grundfarven på de fleste Småfolk cykelhjelm er hvid og derefter dekoreret med æbler i forskellige størrelser og nogle også med skindende effekt som man kender fra biler med metal lak.

 

Småfolk cykelhjelm med god pasform & komfort.

Småfolk cykelhjelmen er lavet i flere forskellige størrelser fra at sikker at hjelmen sider forsvarligt. Str S dækker hoved mål 50-54 cm L går fra 54-58 cm. Hovedet måles lettest med et målebånd, alternativt tag en snor, ledning eller andet der kan nå rundt om barnets hoved. Herefter måler du hvor lang snoren er.  

Dit barn opnår en godkomfort ved brug af denne cykelhjelm fra Småfolk. Cykelhjelmen har mange huller som går at barnet får luft ned til hovedet, derudover er der mange skumpuder indvendigt i hjelmen som er bløde og samtidig absorbere en del af energien i tilfælde at styrt eller påkørsel.

Cykelhjelmen er udstyret med en ring rundt på indersiden af hjelmen, denne rem kan justeres i størrelse så den opnår den rigtige diameter i forhold til dit barns hoved. (og her er det vigtigt at læse hvordan hjelmen skal spændes i instruktionsbogen) desuden er Småfolk cykelhjelmen udstyret med en rem der lukkes under hagen. Remmen skal spændes så barnet kan mærke remmen når man åbner munden meget, denne rem kan desuden justeres i længeden.

Derudover vejer cykelhjelmen kun ca 400 gr.

 

Denne cykelhjelm kan bruges til flere ting.

Småfolk cykelhjelm er ikke kun til brug ved cykling, men også når der skal løbes på løbecykel, løbehjul, skateboard, rulleskøjter, men vi FRARÅDER at hjelmen bruges som klatrehjelm, ridehjelm og nogen som helst for for hjelm til brug ved motorkøretøj.