UDSALG. Spar op til 60%. Ps der kan forkomme ekstra leveringstid pga udsalget. Haster leveringen så skriv det venligst i bemærkningsfeltet under check ud.

Småfolk Babynest

Her finder du de skønne Småfolk babynest, som alle sammen er er Oeko-tex 100 godkendte. Køber du en babynest fra Småfolk får du en smart babyrede der kan justeres i størrelse så længden kan justeres fra 50 til 70 cm. madrassen er 30 x 70 cm. Småfolk Babynest kommer i ca. 12 nye designs hvert år, det gør at der hurtigt er så er der en Babynest man har forelsket sig i, så er det med at slå til før den udgår igen. Vi køber altid stort ind så vi har så mange forskellige modeller på lager som muligt, men nogle designs går så hurtigt at de nærmest er væk før de komme hjem. Småfolk Babynest er vandafvisende så den kan modstå de små uheld der kan ske.

Er du også intereserret i en barnevognspudeHvorfor bruge en Småfolk Babynest.

Med en babynest fra småfolk har du mulighed for at din baby kan lige i sin egen lille base ved siden af dig, Fx i sengen, Sofaen. 
En babynest er også med til at sørge for at hæve barnet over gulvet som kan være både koldt og varmt. Samtidig er de høje sider med til at sørge for at mindske risikoen for træk nede ved gulvet. 

Derudover skaber en babyreden også tryghed for babyen, her kan den have sin egen lille hulle hvor der er trygt og varmt, lige som den kender det inde fra sin mors mave. Derfor kan den med fordel også bruges til for tidlig fødte, præmatur og sensitive børn som har særligt behov for trygheden, som en Babynest kan være med til at skabe

Hvor længe kan man bruge en babynest?

En babynest er anvendelig fra 0 mdr. til ca. 9-11 mdr. herefter bliver babyen for stor til babynesten. Dog kan den sagtens gå i arv til din næste baby, eller til en veninde da en babyrede sjælendt bliver særlig slidt.

Hvordan vasker man en Småfolk babynest.

Da babynesten er coated er den nem at holde ren med en opvredet klud. Det er ikke muligt at putte sin babyrede i vaskemaskinen, da den af sikkerhedshensyn ikke kan skilles at i bunden mm. Derfor er den også coated så den er men at rengøre med en klud.

Hvor kan jeg bruge en Småfolk Babynest.

En babynest kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhæng. Den kan bruges i tremmesengen, kravlegården, vuggen, forældre sengen, barnevognen, rejsesengen, kort sagt så kan en Babynest bruges rigtig mange steder hvor det kan føles som en stor verden for det lille barn.

Småfolk baynest tilbud.

Vi kommer ikke uden om at vi fra tid til anden sætte vores Småfolk Babyrede på tilbud eller udsalg. Det sker ofte i forbindelse med at vi køre unikke Småfolk tilbud, eller at vi simpelthen har brug for at få tømt ud i tidligere lager af Småfolk babynester. Vores Babynest på tilbud er altid i 1 sortering, skulle det ske at vi tager 2 sortering ind vil det tydeligt fremgå af vare beskrivelsen så der ikke er nogen usikkerhed om at det er 2. sortering. Der er samme betingelser for tilbud og udsalgsvare som der er for normale køb hos TheDuck.dk 

 

Du kan læse mere om Småfolk her