Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Sansebold

Bolde er et fantastisk stykke legetøj til børn. Selv de helt små børn finder kæmpe begejstring ved at se en bold trille, mens de større børn udfordrer sin motorik, når de spiller bold. Med sansebolde er der rig mulighed for leg, mens dit barn skærper sine sanser og styrker sin taktile sans.

Rubbabu sansebolde fås i forskellige farver og mønstre. De anbefales til babyer helt ned til 0 måneder, og de er alle dejligt bløde at røre ved. De er lavet i naturgummi med velour overtræk. Køb sansebolde i forskellige afskygninger og leg med dit barn, mens det styrker sin taktile sans.Rubbabu sansebolde

Med Rubbabu sansebolde får du et sjovt stykke legetøj til dit barn, som der også er rigtig meget læring i. Sansebolde fra Rubbabu fås i forskellige farver og med forskellige mønstre. Du kan købe en grøn sansebold med riller i, en rød bold med huller i eller en blå stjerneformet bold med bløde pigge.

Alle boldene udfordrer dit barns sanser. Dit barn kan eksperimentere ved at trykke, mærke og bide i boldene, og det kan mærke sig frem til at få en forståelse for de forskellige former. Boldene er lavet i naturgummi og uden skadelige stoffer. Så du kan trygt lade dit barn undersøge boldene, som er lavet i et blødt og behageligt materiale.   

Styrk din babys taktile sans

Den taktile sans er et andet ord for følesansen. Sansebolde er rigtig gode til at stimulere følesansen, og de hjælper dit barn med at fornemme berøring og overflader med forskellig struktur. Mange børn oplever problemer med den taktile sans i større eller mindre grad. De kan finde ubehag ved at få tøj på, ved fysisk berøring eller ved mærker eller elastikker i deres tøj. 

Sansebolde giver dig ikke bare mulighed for at lege med dit barn, du kan også styrke dets taktile sans og afhjælpe eventuelle problemer. Har dit barn ikke problemer, er det stadig en rigtig god ide at stimulere de forskellige sanser og give dit barn en større kropsbevidsthed. 

Leg med sansebolde med din baby

Tril en bold hen imod det lille barn. Barnet vil følge bolden med øjnene og forundres over boldens bevægelser. Det større barn vil forsøge at gribe ud efter bolden, og begejstringen vil ingen ende tage, når det lykkes at få fat i den. Bolde kan bruges i et væld af lege, og det er kun din og dit barns fantasi, der sætter grænser for, hvad I kan lege med en bold.

Med sansebolde er det en oplevelse i sig selv for dit barn at holde en bold i sine hænder. Barnet vil undersøge bolden og mærke sig frem. For den mærker anderledes, og det kan selv det helt lille barn hurtigt fornemme. Dens facon er anderledes, den har fordybninger, riller og andre sjove mønstre. Dit barn vil elske sansebolde, og der er timers leg forude - til både dig og dit barn.  

Legetøj med omtanke

Rubbabu producerer udelukkende giftfrit legetøj til børn. Det samme gør sig gældende med deres sansebolde. De indeholder ingen skadelige stoffer, som kan være til skade for dit barn. Sanseboldene er organisk nedbrydelige, og de er lavet i naturgummi. Så du kan med god samvittighed lade dit barn lege med de skønne og farverige sansebolde.   

Populært og holdbart legetøj

Rubbabus produkter er gennem de sidste år blevet meget populære. De sælges til en god pris, og de er fantastisk sjove for dine børn. Rubbabu sansebolde er udformet i et blødt materiale, så det er sikkert for selv de mindste børn at lege med dem. Det gør ikke ondt at få dem i hovedet eller at falde oven på dem, og de er dejligt bløde at røre ved. 

Det er nogle meget holdbare produkter, som kan holde i årevis. De kan bruges til et utal af lege, og store som små børn kan få meget glæde af dem. De er udformet i glade farver, og de er derfor også gode til at øve farverne med. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad I kan bruge sansebolde til.