Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Ridder

Ønsker drengen sig en ridderborg så har vi helt sikkert en der passer ind, vi har ridderborge i flere farver, så om du skal bruge en blå eller rød så kan vi hjælpe. Når man nu har fundet sin borg så skal man jo også bruge en ridder, har kan vi hjælpe med både riddere og prinsesser som sælges både i sæt og i enkelt pakninger. I sær vores Robin Hood med bue og pil er utrolig populær. Når nu den grumme konge har fanget de ubarmhjertige ridder kan man jo passende køre dem afsted i fangevognen.Alle vores ridderborge i træ er lavet uden giftig maling, samtidig er træet utrolig holdbar, og ridser og hak giver blot en flot patina, mens plastik enten er helt koldt at se på, eller flækker og giver skarpe kanter. Vi føre ridderborge fra Le Toy Van her har vi flere flotte modeller.

Budkins dukkerne eller skal vi sige Budkins figur som drenge nok heller vil høre de hedder er lavet af plastik, træ som er håndmalet, tøjet er håndsyet, arme og ben kan bøjes så man kan stille dem så det ser ud som om de f.eks er ved at slås med hinanden.

Vi har også tilbehør i form af fangevogn med hjul til at køre de tilfangetaget ridder med hjem til borgen. Og skal fjenden ind på ridderborgen så er belejringstårnet super smart.

Riddere og Pirater