Hurtig levering kun 1-2 hverdage. Fragt 29 kr, køb for over 399 kr og du får GRATIS FRAGT

My Teddy

Leder du efter en barselsgave eller en blød sutteklud til din egen baby, er der mange skønne produkter at vælge mellem fra My Teddy. Produkterne fra My Teddy er alle dansk designet, og de er meget populære hos de små, som nemt knytter sig til de søde, bløde plysdyr og sutteklude. My Teddy produkterne sælges til en god pris, som enhver kan være med på.  

 Vi forhandler et bredt udvalg af My Teddy bamser, som alle er fantastisk bløde og meget populære hos de små, og du kan også vælge mellem flere sutteklude, som er et oplagt valg til en barselsgave. Vi forhandler også musikuroer og rangler fra My Teddy og en dejlig, varm kørepose, som kan varme dit barn i både barnevognen, klapvognen eller autostolen.  My Teddy babyprodukter går lige i hjertet

My Teddys bamser, sutteklude, musikuroer med videre er alle fremstillet i et skønt materiale, som gør dem meget populære hos de små. Farver, udtryk og materialer er nøje udvalgt til at appellere til de små og til at give dem lyst til at udforske og lege med My Teddy produkterne. Babyerne knytter sig til de bløde My Teddy plysdyr og sutteklude, som de elsker at nusse med, og som giver dem en stor tryghed, når de bliver lagt til at sove i barnevognen eller i deres seng.

My Teddy Baby Blanket kørepose    

Med en kørepose er du sikker på, at dit barn er pakket varmt og godt ind, og du kan bruge denne smarte kørepose fra My Teddy til både barnevogn, klapvogn eller autostol. My Teddy Baby Blanket kørepose er fremstillet i et skønt, blødt fleece materiale, som ikke bare holder dit barn varmt, men som også giver en rigtig dejlig fornemmelse af at være pakket blødt ind. 

My Teddy kørepose er perfekt at bruge til dit barn en kølig morgen, hvor det kan være en kold fornøjelse at komme ud i en uopvarmet bil, eller på en vinterdag, hvor dit barn skal ud at sove i sin barnevogn. Køreposen er nem at åbne op, hvis barnet får det varmt, da der er monteret en lynlås foran på posen. My Teddy Baby Blanket kørepose kan anvendes til børn, der er fra 0-36 måneder, og den kan justeres i længden ved hjælp af trykknapper.  

Wild Friends og Forest Friends fra My Teddy

My Teddy har lavet en serie af skønne, vilde dyr, som hurtigt vil blive dit barns bedste ven. I Wild Friends serien indgår der blandt andet zebraer og leoparder, og de fås både som plysdyr og som sutteklude. My Teddy Wild Friends er ikke så vilde, som de lyder, men er tværtimod lavet i et skønt, blødt materiale, som indbyder til kram og kys. Serien Forest Friends består af dyr som dådyr og bjørne, og de er heller ikke til at stå for med deres milde øjne og bløde pels. Vi sælger dyr fra serien Forest Friends som både sutteklude, bamser og musikuro.   

Sutteklude, der giver tryghed til dit barn

Enhver baby vil have glæde af en sutteklud eller en bamse, som de kan finde tryghed og trøst i. My Teddy nusseklude er fremstillet i et dejligt, blødt materiale, som det er hyggeligt og trygt for en baby at nusse med, og de forestiller alle velkendte dyr, som ikke er til at stå for. Suttekludene er alle designet til nyfødte babyer, og der er ingen knapper, øjne eller andet, som kan udgøre en kvælningsfare. 

My Teddy bamser

‘Min første bamse’ fra My Teddy er et stort hit, som rigtig mange vælger at give i barselsgave. Det er en sød, blød bamse, som både kan købes i drengefarve, pigefarve eller i en neutral udgave, som passer til begge køn. Vi sælger også sutteklude i samme design som ‘Min første bamse’. Vi forhandler mange andre skønne bamser fra My Teddy, som er udformet som forskellige dyr som ko, gris, ugle og hest, og de er alle godkendte til nyfødte babyer.    

Musikuro og rangler

Babyer elsker legetøj med lyd, og det er nemt at fange deres opmærksomhed med en rangle med en diskret og behagelig lyd. My Teddy har designet de skønneste musikuroer og rangler, som du kan hygge dig med sammen med din baby. Det er fantastisk at se forundringen i din babys øjne, når du forsigtigt rasler med en rangle, og vi sælger flere varianter af My Teddys giraf rangle. Den er meget nem for en baby at holde fast i, og den har nogle skønne, kontrastfyldte farver, som vil fange din babys opmærksomhed. My Teddy rangler kan bruges til babyer fra 0 måneder.