Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Mamamemo

Velkommen til Mamamemo legetøj fra Am-leg, dette mærke er vokset sig til et af de største på det Danske marked inden for trælegetøjs mad, og dette er ikke underligt, mærket fremstiller mange forskellige slags legemad i træ. Her finder du alt lige fra frugt og grøntsager i træ med flotte detaljer som eks et lille blad på pæren lavet i stof til morgenmads sæt med cornflakes og mælk, og over til det flotte legetøjs køkken. Så skal du bruge en gave til et barn på 3-6 år så er legemad i træ altid et hit, evt kan du lave en kurv med æble, pære, banan og mm så er der til masser af leg i time vis. En anden oplagt fødselsdagsgave er en kagemand eller kagekone i træ med slik, lys og flag, kagemanden kan ”skæres” ud med den med følgende kniv og samles igen med det på monteret Velcro.Du har nu set vores store udvalg igennem fra Mamamemo, alt legetøjet fra Am-leg er fremstillet uden giftstoffer i malingen, de fleste produkter er fremstillet i træ som kan holde til den hårde leg som et barn udsætter sit legetøj for. Mange af produkterne er lavet med flotte små detaljer som eks salathoved med blade omkring hvor bladet er lavet af filt stof der er limet på så der er muligt at lege at man piller bladende af salaten. 

Vi har også søde sager.

Ikke alt legetøj skal jo være politisk korrekt, derfor sælger vi også legtøjsmad som slikkepinde, slikskål med vingummi bamser, chokolade og konfekt, og skulle det ikke være nok kan vi også byde på en æske med flødeboller med og uden kokos. Og til at skylde denne dejlige omgang slik ned kan man jo lige snuppe en mælk med, disse findes også i de varianter vi kender fra supermarkedet, skummemælk, letmælk, sødmælk, fløde og æble/appelsin Juice. 

Så med Mamamemo fra Am-leg er der til masser af leg i mange timer, og der er altid lidt ekstra ting man kan ønske sig i julegave til sit legekøkken når man vil lege bager eller kok.