Alle ordre der er på lager, pakkes indenfor 24 timer i hverdagen👍. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Løbehjul

Dit barn har godt af at komme ud i det fri og røre sig. Med et løbehjul fra My Hood er det sjovt at drøne derudaf med fart over feltet. Et løbehjul kan hurtigt blive dit barns foretrukne transportform til skole eller hen til vennerne - og det er ikke sikkert, du længere kan følge med. 

Her på siden finder du flere skønne løbehjul til både mindre og større børn. Vi forhandler My Hood løbehjul, der passer til både nybegynderen og til den øvede bruger. Tjek de forskellige modeller ud for at finde netop det løbehjul, der passer bedst til dit barn. Løbehjul fra My Hood gør det sjovt at røre sig

Vil du gerne have et aktivt barn? Et barn, som finder det naturligt at røre sig og at transportere sig selv fra a til b? Køber du et løbehjul til dit barn, er det med garanti ikke kedeligt at bevæge sig. Med et løbehjul fra My Hood kan dit barn få fart over feltet og nyde at være ude i det fri.

Mange børn bruger et løbehjul som deres foretrukne transportmiddel til skole eller til aktiviteter i nærheden. Andre bruger det også som en sjov og aktiv aktivitet derhjemme eller sammen med deres venner i skolegården. Rigtig mange større børn kører på løbehjul sammen, og det er en skøn aktivitet, hvor de har det sjovt, mens de får friske, røde kinder af at opholde sig udendørs.

Dansk designet produkter med fokus på kvalitet

My Hood er et dansk brand, som er kendetegnet ved produkter af høj kvalitet. Virksomheden laver forskellige produkter, som matcher en aktiv livsstil. Udover My Hood løbehjul finder du også rulleskøjter, skateboards og meget andet sejt legetøj, som kan bruges i skolegården, i parken eller på gaden. Er du ude efter sejt udstyr, som kan hjælpe dit barn til at røre sig og til at opholde sig ude i det fri, så tag et kig på My Hoods produkter.  

My Hood løbehjul til børn i alle aldre

Vi forhandler løbehjul fra My Hood i forskellige prisklasser og til forskellige alderstrin. Har du et mindre barn, kan du købe et My Hood 145 løbehjul. Det henvender sig til mindre børn, og det kan justeres i højden, så det kan vokse med barnet. Det er et robust, men let løbehjul, som kan holde til det meste. Det er sikkert at køre på, da det er udstyret med en kraftig bremse, og det fås til både drenge og piger. 

Vi har også et stort udvalg af løbehjul til større børn. Hvad enten du søger et løbehjul, der egner sig til nybegynderen eller den let-øvede bruger, eller du er på jagt efter et mere avanceret trick løbehjul, er du kommet det rette sted hen. My Hood løbehjul er kendetegnet ved god kvalitet til en fornuftig pris, og du får her løbehjul til børn, som kan holde til lidt af hvert.   

Tilbehør og sikkerhedsudstyr til løbehjul

Dit barn får hurtigt en fornemmelse for sit løbehjul, og så går det stærkt. Så glem ikke at købe sikkerhedsudstyr. Når du køber et My Hood løbehjul, er det en rigtig god ide at tilkøbe en sej skaterhjelm til at beskytte dit barns hoved. Det er også vigtigt at huske beskyttelse til håndled, knæ og albuer, og her kan vi tilbyde dig et neutralt sort sæt, som passer til både piger og drenge. Både hjelm og beskyttelsessæt kan også bruges, når dit barn står på rulleskøjter eller på skateboard. 

Vil du gerne selv ud at køre på løbehjul?

Stod du selv på løbehjul, da du var barn, husker du sikkert, hvor skægt det er. Vil du gerne dele oplevelsen med dit eget barn, kan du enten joine dit barn på løbehjul, eller løbe eller cykle ved siden af. Dit barn kan med sikkerhed mærke, hvis du nyder at være med, og det gør det bare endnu sjovere for dit barn at bruge sit løbehjul. Løb om kap eller snak om løst og fast, mens I er på farten.