Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Legetøj til Badet

Det er skønt for børn at få lov til at lege i vand. De elsker at plaske i vandet og mærke det mod deres kroppe. Giver du dem noget sjovt legetøj til badet, skal barnet nok få rynkede fingre. Når først de er i gang med en sjov leg i badekarret, vil de nemlig slet ikke op igen. 

Her på siden finder du mange former for sjovt legetøj til badet, som dit barn kan få glæde af. Vi forhandler badelegetøj fra PlanToys, og du kan købe alt fra havdyr og fiskenet til piratbåde og ubåde. Badelegetøj er med til at stimulere dit barns fantasi, og både større og mindre børn vil have glæde af sjovt legetøj til badet. Lad dit barn lege i badet

Børn elsker at lege, og de elsker også at lege i vand. Det daglige bad er derfor en oplagt mulighed for at give dit barn lov til at lege, mens det bliver vasket. Hvis dit barn først får gang i en god leg i badekarret, er det ikke svært at motivere barnet til at blive deri. Tit vil børnene protestere mod at komme i bad, men når de så kommer i gang med deres badelegetøj, vil de slet ikke op igen. 

Legetøj til badet giver dig en fantastisk mulighed for at stimulere dit barns finmotorik og lade det eksperimentere med vand. Hvad sker der, når man hælder vand i et bæger med huller i bunden? Og hvad sker der med badeanden, når den suger vand ind? Leg med dit barn, når det er i bad, og udforsk sammen det sjove badelegetøj.      

Plantoys legetøj til badet

Plantoys har udviklet en serie af skønt legetøj til badet. Med Plantoys badelegetøj kan dit barn lege i badekarret i timevis, og det er kun dit barns fantasi, der sætter grænser. Hvem ved, om den gule ubåd pludselig forvandler sig til en hval, der vil spise de andre havdyr, eller om piratbåden bliver til en redningsbåd, der skal ud at slukke brand?

Alt legetøj til badet fra PlanToys er fremstillet i træ. Legetøjet kan vaskes i opvaskemaskinen, så det er nemt for dig at holde det rent og hygiejnisk. Der kan sætte sig mange bakterier på badelegetøj, og det er en rigtig god ide jævnligt at give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, hurtigt og sikkert. 

Bæredygtige og giftfrie materialer 

Plantoys er kendt for at udvikle legetøj af høj kvalitet, som er fremstillet af bæredygtige materialer. Alle produkter er 100% bæredygtige og er fremstillet med respekt for naturen. PlanToys badelegetøj er lavet af 100% bæredygtigt træ fra udtjente gummitræer. Farven er lavet af soya, og der er anvendt giftfri lim. Du kan altså med god samvittighed give dit barn PlanToys legetøj til badet uden at bekymre dig om naturen, eller om dit barn bliver udsat for skadelige stoffer, hvis legetøjet kommer i munden. 

Legetøj til badet med mange funktioner

De enkelte stykker badelegetøj kan ikke bare bruges til en enkelt leg, men har hver især mange sjove funktioner. Køber du eksempelvis et fiskenet fra Plantoys, får du ikke bare et net og sjove dyr, du kan fange, men du får også to skåle med, som du kan bruge til at skovle vand med og vaske de fangede dyr. Giver du dit barn den farverige ubåd, kan den ikke bare sejle, men den er også udstyret med en sej orange propel, som kan dreje rundt i vandet.  

Lad dit barns fantasi få frit løb

Det er sundt for dit barn at lege og bruge sin fantasi. Lad derfor dit barn lege al den tid, det kan, og udnyt også badetiden til sjove lege. Hjælp dit barns fantasi på vej ved at lege med det og sæt tankerne i gang ved at komme med sjove ideer til, hvordan det sjove badelegetøj kan bruges på alternative måder. Måske kan redningsbåden flyve, og måske kan de sjove badedyr snakke med hinanden.

Har dit barn en ven på besøg til overnatning, vil de sikkert også elske at få lov til at bade sammen. Det vil skabe en masse nye lege, og legetøjet til badet vil helt sikkert blive taget i brug til nye og spændende lege.