Alle ordre der er på lager, pakkes indenfor 24 timer i hverdagen👍. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Legetelte

De fleste børn elsker legetelte. Et legetelt er en afskærmet hule, som både kan bruges til at slappe af i og hygge med en bog, eller til at gemme sig i. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og hvem ved, om et legetelt i et barns fantasi kan forvandle sig til et løvebur eller en fængselscelle?

 Søger du et skønt legetelt, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores fine Tepee Indianertelt, som kan bruges både på børneværelset eller ude i haven om sommeren. Teltet kan lukkes til med velcro, og det store runde vindue over for indgangen sikrer, at der kommer lys ind, selvom teltet er lukket. 

 Børn finder ro i legetelte

De fleste børn elsker legetelte, og de bruger dem til mange forskellige lege. Et børnetelt kan sammenlignes med en lille hule, som er hyggelig at være i, og som skærmer børnene fra deres omgivelser. Her kan de være helt sig selv og undgå nysgerrige blikke fra forældre eller andre børn.

Mange børn elsker at tage bøger med ind i deres legetelt og sidde og kigge i dem eller bare ligge og slappe af, mens de kigger rundt i deres telt og lytter til lydene omkring dem. Et legetelt kan være en rigtig god måde at skabe ro for dit barn, som kan trække sig væk fra larmende søskende eller gæster i huset. 

Der er rigtig mange institutioner, der også har legetelte, og mange sætter dem op med tanke på at give børnene mulighed for at have en lille tryg og afskærmet hule, hvor de kan trække sig hen og finde ro, hvis de har brug for det i løbet af dagen.  

Et legetelt kan forvandle sig til et bur eller et fængsel

Børn har en fantastisk og levende fantasi, og for dem er et børnetelt ikke bare en hule med en enkelt funktion, men de kan finde på mange lege med et legetelt. Hvis et barn under en gemmeleg gemmer sig i sit legetelt, vil barnet måske pludselig forestille sig, at det er en tiger, der sidder i et bur. Hvis et barn har taget køkkenting med sig ind i sit legetelt, vil det sikkert lege, at det sidder i et køkken, og hvis et par livlige drenge leger røver og politi, vil røveren måske blive sat i fængsel i legeteltet. 

Børnetelte i mange afskygninger

Du kan købe mange forskellige legetelte, og de kan forestille alt fra indianer tipier til garager og prinsesseslotte. Nogle kan lukkes, mens andre er åbne, og nogle har plads til flere børn, mens andre kun kan rumme et barn eller to. Mulighederne er mange, og du kan med garanti finde et børnetelt, som også rammer dit barns smag.

Legetelte findes som pop-up telte eller som telte, du nemt kan samle, og du kan også få dem med en tunnel, som dit barn skal kravle igennem for at komme ind i teltet. Der er masser af muligheder for at dit barn kan slippe sin fantasi løs og udfolde sig fysisk i et børnetelt.   

Indianer Tepee legetelt

Et Indianer Teepee legetelt forestiller, som navnet angiver, en indianer tipi. Det er et skønt og stort telt, som giver dit barn masser af plads til at lege cowboy og indianer med sine venner. Teltet kan bruges til at lege i både indenfor og udenfor, da det er lavet af et vandafvisende materiale. Dit barn kan altså nemt tage det med udenfor om sommeren, hvor vi tilbringer det meste af vores tid udendøre.

Teltet måler 190 cm i højden og har en diameter på 140 cm. Tipien er nem at samle med sine fire stænger, der er lavet i glasfiber, og det vil med garanti skabe glæde hos dit barn.