Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Le Toy Van Dukkehus

Mange børn vil kunne få meget glæde af et dukkehus, hvor mulighederne for leg er uendelige. Med de små dukker og møbler kan børn fordybe sig i lege, der minder om daglige situationer, eller de kan lade deres fantasi få frit løb og forestille sig, at dukkehuset er et prinsesseslot eller en brandstation.

Le Toy Van har lavet nogle fantastiske dukkehuse i træ, som dit barn vil elske. Alle Le Toy Van dukkehuse er håndmalede, og hvert enkelt rum i dukkehusene er unikt med forskellige farver og mønstre. Det er nogle meget detaljerige dukkehuse, som giver dit barn mulighed for at slippe sin fantasi løs og fordybe sig i sine yndlingslege. 

Tilbud
Gratis Fragt
Hape dukkehus - Familien Mansion
899,95
Mere
Hape dukkehus - Familien Mansion
Tilbud
Gratis Fragt
Lavender dukkehus le toy van
1.099,95
Køb nu
Lavender Dukkehus fra Le Toy Van
Tilbud
Gratis Fragt
Le Toy Van Dukkehus Mayberry dukkehus
1.279,96
Mere
Mayberry Dukkehus Le Toy Van
Tilbud
Gratis Fragt
sophie dukkehus Le Toy Van
1.149,95
Køb nu
Le Toy Van Sophie Dukkehuse
Tilbud
Gratis Fragt
Magni Dukkehus - Petrol
649,95
Køb nu
Magni Dukkehus - Petrol
Tilbud
Gratis Fragt
Dukkehus Sweetheart i træ fra Le Toy Van.
1.099,95
Mere
Dukkehus Sweetheart i træ fra Le Toy Van.
Tilbud
Gratis Fragt
Dukkehus Baytree i træ fra Le Toy Van
1.099,95
Køb nu
Dukkehus Baytree i træ fra Le Toy Van
Tilbud
Gratis Fragt
Victoria Dukkehus - Le Toy Van
1.399,96
Køb nu
Victoria Dukkehus - Le Toy Van
Tilbud
Gratis Fragt
Dukkehus 2 Etager med Balkon - Goki. Møblerne sælges seperat.
689,95
Køb nu
Dukkehus 2 Etager med Balkon - Goki
Tilbud
Gratis Fragt
Dukkehus 3 etager i træ med balkon - Goki
799,94
Køb nu
Dukkehus 3 etager i træ med balkon - Goki
« 1

Le Toy Van dukkehuse med mange fine detaljer

Når du køber et Le Toy Van dukkehus, får du et gennemført og meget detaljerigt produkt. Hvert dukkehus er fremstillet i træ og er håndmalet med giftfri maling, og til nogle Le Toy Van dukkehuse hører der møbler med i købet. Dukkehusene fås i forskellige størrelser, og nogle er på tre etager, mens andre kun er på to.  

Køber du et Le Toy Van Sweetheart dukkehus får du et smukt hvidt og lyserødt hus på tre etager, som er flot dekoreret med fine hjerter på døren og på vinduesskodderne. Du kan åbne alle døre og vinduer, og taget kan også tages af. Du får 32 dele med til dukkehuset, så dit barn straks kan komme i gang med at indrette.   

Le Toy Van sommerhus

Du kan også købe et Le Toy Van Daisy dukkehus, der er indrettet som et sommerhus med masser af feriestemning. Det er et lille og hyggeligt sommerhus på to etager, som giver dit barn rig mulighed for at genskabe din families ferieminder fra en sommerhustur. Taget kan tages af, og dit barn kan også åbne fronten, så der er dejligt meget plads at lege på. Der følger flere møbler med som sofa, toilet og komfur, og Daisy sommerhuset måler 35 cm i dybden, 44 cm i længden og 42,5 cm i højden.  

Tilbehør til Le Toy Van dukkehuse

Når dit barn har fået et Le Toy Van dukkehus, vil det sikkert ønske sig flere møbler og flere dukker at lege med. Du kan købe meget forskelligt dukkehus tilbehør, som passer til alle Le Toy Van dukkehusene, og alle møbler er fremstillet i træ og er malet i hånden. Udvalget er stort, og du kan både købe enkelte dele som eksempelvis et hundehus, eller du kan købe møbler til et helt rum som eksempelvis et køkken, et badeværelse, en stue eller et børneværelse.

Du kan også købe fine Le Toy Van dukker, og din datter vil sikkert elske den skønne dronning, Alice med den flotte håndsyede kjole eller den søde Dolly dukkefamilie. Alle Le Toy Van dukkerne er fremstillet af træ og plastik, og tøjet er håndsyet med mange fine detaljer. Dukkerne er rigtig fine, og de kan bruges til mange forskellige former for lege.   

Leg med fordybelse

Har du et barn, der godt kan lide at fordybe sig i en leg i timevis, vil et Le Toy Van dukkehus være en god gaveide. Et dukkehus giver dit barn mulighed for at fordybe sig i de små dukkers verden og flytte dem rundt i de forskellige rum og forestille sig, at de er levende væsener. 

Der kan også gå meget tid med at møblere dukkehuset, og hvem ved om det hele skal flyttes rundt fra tid til anden, når det går fra at være et prinsesseslot til et almindeligt hus med en mor, far, lillebror og storesøster?  

Et dukkehus kan også anvendes til meget andet end leg med de dukker og møbler, der passer til huset. Der er intet i vejen for, at legomænd eller turtles kan bo i huset, og hvem siger, at stuen ikke kan være en hospitalsstue eller en glimrende garage til biler?