Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Lamaze aktivitetstæppe - Ildfluen Freddie

Lamaze Aktivitetstæppe med tilbehør til babyer i alderen 0-9 måneder.

Se alle vores aktivitetstæpper her!!!

Legetøjet kan nemt skiftes, der kan hænges andre rangler op på bøjlen så det altid er sjovt at lege med jeres Lamaze aktivitetstæppe. 

Med i pakken er der følgende:

  • Et stort rundt spejl ca. 16 cm i diameter, spejlet kan hænge, eller det kan tages af krogen så barnet selv kan side med spejlet. Spejlet er fremstillet at plastik så det ikke kan gå i stykker. Spejle er vigtig for barnet da det fremmer opdagelsen af sig selv, se sine ansigtsudtryk mm.
  • 2 Stk. bidelegetøj der er formet som et æble og en pære, bidelegetøjet er fremstillet i gummi og kan være behaglige for babyen når der er tænder på vej og gummerne klør.
  • En rangle der er formet som en lille bi med knitre vinger. Bien kan enten hænge i aktivitetstæppets bøjle eller barnet kan lege med det på gulvet.
  • Der medfølger 3 stk. bøjler / kroge til ophæng af legetøj på bøjlen.
  • Derudover medfølger der en smart støttepude der kan bruges som støtte når barnet ligger på maven og derfor har nemmere ved at kikke lige ud.
  • Det bløde aktivitetstæppet fra Lamaze er med masser af dyr fra skoven i flotte farver, her er der dyr som uglen, sommerfugle, biller, vaskebjørn, bjørn og mange andre sjove dyr som man kan digte historier om når man ligge sammen med sit barn på aktivitetstæppet.

Bøjlen er med stropper hvor der kan hænges rangler mm i hurtigt og nemt så det er let at skifte ud i legetøjet på aktivitetstæppet.

 

Størrelse Brede 54 cm, Længde 70 cm, Højde 43 cm.

Tæppet, mavepuden og den lille rangle kan vaskes ved 30 gr.

Fra 0 måneder

 

På lager - Levering 1-2 dage

349,96... DKK

499,95 DKK