Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Krea Sansegynge

Krea Sansegynge til indedørs og udedørs leg.

Sansegynge fra Krea er en sansegynge i den bedste kvalitet, og en gynge som kan anvendes indendørs og udendørs, så er vejret godt kan du tage gyngen med ud og når vejret er dårligt kan du beholde den indenfor.

Det er super godt for dit barn at gynge, da det både er med til at stimulere motorikken og hovedbalancesansen. Hovedbalance er den sans der hjælper os til at holde balancen. Men en sansegynge kan også være god til at berolige dit barn, med den vuggende bevægelse.  

Sansegyngen fra Krea er af meget høj kvalitet. Sansegyngen er af 100% nylon og er meget stærk i sine syningerne. Den har en bæreevnen på 100 kg og en diameter på hele 100 cm, så her kan der være flere børn på gyngen af gangen.

Rammen er en letvægts aluminiumsramme med en blød stødabsorberende skumkant, der gør at sikkerheden er i top. Aluminiumsrammen sikker en lang levetid på gyngen, dog vil vi anbefale at tage gyngen ind om vinteren.

Sansegyngen fra Krea adskiller sig fra andre gynger ved at være lavet af et gennemgående materiale, der gør den blød at ligge på i modsætning til mange andre sansegynger, hvor barnet ligger på et net. På denne sansegynge skal du ikke bruge tæpper og puder, barnet ligger på et jævn underlag. Så slip for hænder og føder der sider fast i nettet.

Gyngen kan bruges til 2 punkts ophæng evt. i et gyngestativ.

Rebbens max længde er 200 cm.

Anbefalet alder er 3 år.

Gyngen er specielt lavet til privatbrug og er ikke godkendt til institutioner.

Skal denne flotte sanse eller fugleredegynge gives i gave så pakker vi selvfølgelig ind helt uden det koster ekstra for dig. Så giv en gave der virkelig vil skabe glæde. 

Se også stimulastik gynge her.

Denne vare pakkes ikke ind til gave.

På lager - Levering 1-2 dage

519,96... DKK

649,95 DKK