Alle ordre der er på lager, pakkes indenfor 24 timer i hverdagen👍. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Krea

På udkik efter kvalitetslegetøj så er Krea det rigtige valg. Krea er kendt for at fremstille legetøj af høj kvalitet der kan bruges af både private men også af intuitioner såsom børnehaver og dagplejer mm. Krea blev i 2011 overtaget af Maki som i dag er vores leverandør af produkter fra Krea. Det mest kendte produkt fra Krea er Sansegyngen og Lille Per elefanten på trækvognen.Krea Sansegynge

Gyngen er af typen fuglerede gynge dog med den forskel at denne gynge ikke er af net som en typisk fugleredegynge med i stedet for er den lukket med stof. Stoffet er syet med åbninger så vandet stadigvæk kan løbe ud når den hænger ude i haven om sommeren.

Gyngen kan bruges både udenfor og indenfor. Udenfor kan den hænges op i gyngestativet med det på monteret reb. Skal gyngen bruges indenfor skal du en tur i byggemarked og købe en krog der kan monteret i loftet, denne krog anbefaler vi er af rustfristål da den er mere modstandsdygtig over for slid og der ved ikke drysser med metal spåner. Krea Sansegyngen kan holde til en belastning på 100 kg så mor eller far kan også få en lille svingtur, eller flere børn kan være i den på samme tid.

Krea babygynge i plastik

Vi har gyngen i 2 farver rød og sort. Gyngen er lavet til udendørs brug men kan også bruges indenfor. Gyngen skal fæstes i 2 kroge for ikke at snurre rundt. Plastik gyngen er med sele så babyen ikke kan rejse sig op under svingturen, der er ligeledes en bom på som kan afmonteres når barnet bliver større. 

Babygynge i træ fra Krea 

Se 2 smukke babygynger fra Krea er fremstillet som en indendørs og udendørs gynge, de kan selvfølgelig godt bruges udenfor men man skal huske at tage dem inde om vinteren. Man skal dog også huske at en gynge i træ vil skifte udsende når den udsættes for vind og vejr.

Gyngen er med sine flotte forskellige farver oplagt til brug af begge køn, gyngen er lavet så barnet sider godt og stabilt i gyngen.

De stabile gynger kan holde til en Maks belastning på 70 kg hvilket også siger hvor god en kvalitet de er fremstillet i. 

Bodil elefanten fra Lille Per


Den søde blå elefant som lille per altid komme slæbende med er faktisk et produkt fra Krea. Bodil kjær elefanten findes i 3 forskellige størrelser. Elefanten kommer med en trækvogn med snor så barnet kan gå en tur med den. For at den ikke falder af har den magneter i fødderne, det gør også at den er nem at stille på vognen og tage den af igen. Man kan desuden også få en kæphest samt en gyngehest.

 

Krea Dukkevogn i rød

Den ikoniske dukkevogn fra Krea i rød med den hvide svane på siden. Denne dukkevogn er et stort hit og mange har forsøgt at kopier modellen i en billig udgave men aldrig på højde med den originale kvalitet fra danske Krea. Dukkevognen er med hvide gummihjul og røde fælge som den kan køre rundt uden at ridse gulvet. Du kan være heldig at finde dukkevognen på tilbud men som det ofte er med disse klassiker så kommer de ikke så tit på tilbud. 

Krea faldskærm med håndtag

Børn elsker at lege med disse faldskærme, her kan et barn ligge nedenunder mens de andre lader faldskærmen falde ned, eller man kan tage et par bolde op i den og se hvor langt man kan få dem op i luften. Faldskærmen findes i 2 størrelse en på 250 cm og en på 350 cm. Dette er dg et nyt produkt fra Krea så de er først på shoppen i februar 2018 

Krea Legetøj

Krea legetøj udmærker sig ved den høje kvalitet på deres produkter, mange børnehaver, legestuer, dus mm går bevidst efter Krea da de ved at i længden er det det billigst når de ser på legetøjets levetid frem for billigt plastik legetøj.

Krea Hoppeko

De populære hoppekøer fra Krea er fremstillet i gummi der er elastisk så barnet kan hoppe op og ned med koen. Koen findes i flere forskellige farver, tit går de også under navnet Krea hoppedyr, der findes dog ikke andre dyr end koen. Evt. kan man købe 2 stk. og lave en konkurrence og hvem der kan hoppe hurtigst fra den ene ende af stue til den anden, og er vejret godt kan de selvfølgelig sagtens bruges uden for

 

Var det i stedet for MiniKrea du søgte. kan du finde dem på denne side Mini Krea her kan du finde fint mønstre til tøj til børn.