Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Kørepose

Undgå kolde finger og tær når dit barn skal med ud og køre i klapvogn, barnevogn eller i autostolen.

Fra september til maj kan anskaffelse af en kørepose være godt givet ud når der skal ud og køre med de små børn da spædbørn ikke selv kan regulere deres kropstemperatur. Når du køber en kørepose skal du vælger den der passer til det den skal bruges til, det er derfor vigtigt at skelne mellem køreposer til klapvogn eller barnevogn, og de lidt tyndere til autostolen. Vi forhandler de dejlige bløde køreposer fra My Teddy som er lige så bløde som deres bamser Navnet på deres poser er My Smart Blanket som nemt kan monteres i autostolen så barnet spændes fast inde i køreposen som derfor kan åbnes og lukkes uden at barnet skal spændes op.Kørepose til autostol 

Når der skal vælges kørepose til autostolen skal du huske at der er varme på en bil, det er derfor vigtigt at du nemt kan lukke køreposen op når den sider i autostolen. For når først der er kommet varme på bilen så kan dit barn ikke holde til at side og være lukket inde i en kørepose, derfor kan poserne fra MyTeddy lukkes op på flere måder, du kan vælge at lukke op til fødderne hvilket kan være meget smart hvis der er store støvler mm. Du kan også vælge at lyne ned for køreposen eller du kan åbne den helt så barnet nærmest sider på et tæppe som kan bredes ud uden at selen skal af.

 

Kørepose til klapvogn.

En kørepose der skal bruges i klapvogn skal være af et kraftig materiale, den udsættes for vind og vejr, snavs der sprøjtes op fra hjul og biler der køre forbi. Den skal også være vind og vandtæt, vi bor i Danmark hvor der om efteråret og frem til foråret kommer stol mænge nedbør og meget blæst, så her nytter det ikke noget at køreposen ikke kan holde vind og vejr ude når den skal beskytte dit barn. Det er desuden vigtigt at der er huller til klapvognens seler så barnet kan spændes fast i vognen.

 

Se også alle vores flotte baby sengetøj her.