Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Juniorseng

Er det på tide at skifte til en Juniorseng? Vi har skrevet et lille indlæg i bunden af denne side om hvornår man bør vælge en juniorseng hvis du er i tvivl. Vi har valgt at sælge kvalitetssenge fra de førende producenter og leverandører i Danmark. Du børn sover uden opsyn er det vigtigt at du kan sove trykt velvidende at der ikke sker dit barn noget i sin nye juniorseng. Vi føre hele sortimentet af juniorsenge fra BabyDan, her er der lagt stor vægt på kvalitets materialer og selvfølgelig uden brug af skadelige stoffer for barnet. Juniorsengene fra BabyDan bliver leveret med fragtmand direkte fra leverandøren.Hvornår skal man vælge en Juniorseng?

Der er forskellige ting, du kan se efter når du overvejer om det er tid til at skifte tremmesenge ud med en juniorseng. En tommelfingerregel er ved 3 år alderen er det tid at skiftet tremmesengen ud med en juniorseng. Her vil skiftet kunne være en del af at det nu er tid til at starte i børnehave og man derfor er blevet det større.

Der kan dog også være andre tig der spiller ind. Har du et barn der klatre i senge kan det være en god ide med en juniorseng da der kan være fare for at barnet falder ned fra tremmesengen. Og der er alt andet lige lavere fra kanten på en juniorseng end der er fra en tremmeseng.

Hvorfor en sengehest.

En sengehest er næsten et must uanset hvordan dit barn normalt sover. Barnet har vænnet sig til fra tremmesengen at det er helt ufarligt at vende og dreje sig rundt om natten, der har altid været tremmer i tremmesengen og derfor er barnet ikke vant til at der pludselig er en kant ned.

Der er ikke noget i vejen for at bruge en tremmeseng til barnet er ældre end de tre år. Men oftest kan det være meget praktisk at barnet selv kan kommer op og ned i sengen, og en juniorseng kan også indgå en en del af barnets leg.

Juniorseng til en 2 årig.

Vælger du at dit 2 årig barn skal have en juniorseng anbefales det at tjekke om barnet selv kan komme op og ned. Du kan prøve om barnet selv kan komme op og ned i jeres seng eller sofa, eller vil det være en god ide at lære barnet det før i skifter til en junior seng.