Alle ordre der er på lager, pakkes indenfor 24 timer i hverdagen👍. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Italtrike

Siden 1983 har det italienske firma Italtrike produceret løbecykler, gåbiler mm til børn og institution. Deres produkter er verdens kendt for deres funktionalitet og deres smarte design, og ikke mindst deres overbevisende kvalitet. Dette er et mærke der går op i de produkter de udvikler, her er der fokus fx en gummikant rundt om gåbilen så den ikke laver mærker, sikkersig at hjulende sider så langt inde at barnet ikke køre sine tæer over, og når vi er ved hjulende på Italtrike gåbil så er de selvfølgelig med gummi så vi voksne stadig kan være i samme rum for larmen. Vi har valgt at koncentrerer os om gåbiler og deres 3-hjulet cykel hos os, og vi er stolte af vores sortiment fra Italtrike og deres La Cosa gåbiler som kan bruges fra barnet er ca. 1 år og helt op til en alder af 6 år. De vil sige at man kan have glæde af sin gåbil i 6 år.Gåbil til indendørs og udendørs leg.

Med en La Cosa gåbil kan lege ske udendørs når vejret tillader det, her er man ikke kun begrænset til indendørs leg. Så skinner solen så tag din Italtrike med uden for. Gåbelen kan køre på fliser, terrasse, asfalt mm blot der er jævnt og hårdt overflade. Men husk at tjekke at der ikke sider sten eller andet i hjulende når den tages med ind igen. 

Gåbil der ikke larmer.

Italtrike har været så søde at sørge for at deres La Cosa gåbiler er udstyret med gummihjul. Det betyder at vi voksne også kan holde ud at være i samme rum som vores børn, for der er ingen tvivl om at når først der er kommet en La Cosa gåbil i huset så er der liv og glade dage. 

Udover at gummihjul ikke larmer, så sørger gummihjulende også for at den ikke ridser fx træ og laminat gulve som man kan risikere at hårde plast hjul gør.

 

En gåbil med Smart opbevaring.

Italtrike La Cosa gåbil er lavet med smart opbevaring under sædet, her er der en lille lem der skal åbnes og barnet kan så gemme alle de bamser der skal med ud på en køretur, ofte høre vi at det især er sut og sutteklud der kommer ned i rummet, så mangler de en aften så tjeklige opbevaringspladsen under sædet på jeres La Cosa gåbil.

 

Italtrike, kemikalier og sikkerhed.

Alle deres produkter er fri for kemikalier, du kan derfor roligt lade dit barn lege med produkterne fra firmaet.

Sikkerheden er høj hos Italtrike og deres biler. Bla. sider deres hjul så langt inde under bilen at barnet ikke kan køre sine tæer over når der køres med bilen. Der er ingen små løse dele der kan skade små børn. Og tager vi en Italtrike bil så kan den klare en vægt på op til 50 kg.

 

Italtrike tilbud og udsalg

Det sker at vi har produkter fra Italtrike på tilbud. Vi sælger godt af deres produkter og de kommer derfor ikke på udsalg, men det forhindre os ikke i at du engang i mellem kan finde en smart La Cosa på tilbud, så når det sker er det med at slå til, for de er ofte hurtig væk igen.

 

Køb Italtrike La Cosa gåbil her vi sender din bil så du har den i løbet af 1-2 dage, med mindre andet er nævnt. Er der en gåbil vi ikke har på vores side, så skriv en mail til os, vi har adgang til hele Italtrikes sortiment