Alle ordre der er på lager, pakkes indenfor 24 timer i hverdagen👍. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Hape

Hape legetøj det bedste til prisen. Her er kvaliteten rigtig høj samtidig med at prisen er lave. Næste alt legetøj fra Hape er fremstillet i træ og malet med giftfri maling.

Vi føre et udvalg af legemad og legekøkner som alle kommer en en flot æske. Kort sagt så er Hape legetøj fremstillet til børn, her er alt lavet i en størrelse der passer til de små børnehænder når der skal leges i jeres nye legekøkken. Det kan også være der skal bruges lidt køkken maskiner i træ, så er det jo godt at vi har masser af sjov maskiner også. Så slå dig løs i alt det skønne legemad mm fra Hape til dig.Hape legekøkken

Skal du bruge et legekøkken til drengen eller pige, så er de neutrale køkkener lige sagen, de er alle sammen fremstillet i træ og med masser af detaljer. Og det gode er at de er i neutrale farver så de kan bruges til både drenge og piger. Der er flere forskellige modeller at vælge i mellem, så vælg det der passer bedst hjemme ved jer, evt kan i også kikke på Hape køleskab som kan være praktisk til opbevaring af alt jeres legetøjsmad.