Det store julesalg er skudt igang🎉 Spar 20% på alt*( dog ikke Mimos pude & Wingbo gynge)😍. Gratis fragt ved køb over 499 kr. ellers kun 29 kr til pakkeshop.

Hagesmæk - Stofble - Håndklæde

Skal der spises, er en hagesmæk uundværlig til den lille. Maden kan hurtig komme ud over det hele, en ting er at en baby selv svine bord mm til. En anden ting er alt der der kan falde ned på gulvet så, og selvfølgelig træder man i det og slæber det med rundt i halvdelen af huset. Derfor anbefaler vi hagesmæk med ”tagrende” her opsamles maden, og kan tømmes efter madning. Men selv og vi har en hagesmæk kan en stofble være guld værd. Vores flotte stofble fra Småfolk er alle sammen Oeko-tex 100 godkendte så du er sikker på at der ikke er giftstoffer i stoffet som kan skade dit barn.

Vores flotte håndklæder med hætte fra Småfolk er flot pakket ind og er klar til at kunne gives som gave, de er især populær som barselsgave, og det er ikke så underligt endda når man tænker på hvor dejlig blødt sådan et Børne håndklæde er.Ligesom håndklæder og karklude anbefaler vi at man maks bruger en hagesmæk i en dag hvorefter den kan vaskes i vaskemaskinen. Hagesmækker med snor skal bindes med sløjfe og man skal være obs på at barnet ikke selv sidder og lege med snorene, dette er dog ikke normalt et problem da børn er mere fokuseret på hvad der sker foran dem frem for bag ved dem. Snoren må ikke strammes mere end der kan komme ca 3 fingere ned mellem barn og hagesmæk.

Blødt håndklæde til de små

Vores dejlige håndklæder er super bløde, for når barnet kommer op fra badet skal man kunne pakke barnet ind, så det igen kan få varmen, for at beskytte babyen mod at få kolde øre og nakke, er håndklædet udstyret med en smart hat som beskytter barnet.

Stofble til spisetid

I dag bliver stofbler sjældet brugt som bleer mere. Men der er masser af tidspunkter hvor en stofble er uundværlig, typisk høre man også at stofbleer kan man ikke få for mange af, og det er nok også rigtigt, der er mange situationer hvor de er meget praktisk at have ved hånden, og gerne så mange at der er nok til at man har både til barnet og vaskemaskine. 

Under amning er de gode at have ved hånden, her kan de bruges når barnet gylper. De kan også være gode at have som underlag ved pusling af den bedte. På en solrig dag er de også meget brugt til at lige over barnevognens åbning for at skærme mod solen, men husk at der skal være åbnet nok ned til barnet så luften ikke bliver for varm i barnevognen.