Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Graviditetspude

Er du gravid, og har du svært ved at få en ordentlig nattesøvn? Med en graviditetspude får du en optimal støtte til din krop, og puden kan hjælpe dig til at sove bedre om natten. Du kan forme den store graviditetspude, som det passer dig bedst, og den vil gøre det mere behageligt for dig at ligge ned. 

Vi forhandler flere graviditetspuder her på siden, som du kan have gavn af. Alle puderne er forholdsvis store, så de kan støtte din krop på flere måder, når du ligger ned. En graviditetspude kan puttes i vaskemaskinen, og den tåler 30 grader.    En graviditetspude er velvære til den gravide krop

Under en graviditet er kroppen belastet og arbejder konstant på højtryk. Det er derfor en god ide at være god mod dig selv og give dig selv lov til at hvile. Det kan være rigtig svært at ligge godt, når det trykker i lænden, og barnet sparker inde i maven. Det kan derfor forstyrre nattesøvnen rigtig meget at være gravid.

En graviditetspude er rigtig god til at aflaste den gravide krop, og den kan være med til at redde din nattesøvn. Det er en stor pude, som du kan lægge dig ovenpå, vikle dig ind i, eller hvad der nu hjælper dig bedst. Dens størrelse gør, at den kan støtte din krop flere steder på én gang, og det giver dig en optimal komfort. Hvem ved, om du bliver så glad for din pude under graviditeten, at du ikke vil slippe den bagefter?

Chicco Cuddle graviditetspude

Med denne nyreformede Chicco Cuddle graviditetspude får du en lidt mindre pude, som stadig giver dig en rigtig god støtte. Puden understøtter den gravide mave, hofterne og benene uden at fylde hele sengen, og den giver dig en optimal komfort, mens du er gravid. Den kan være med til at forhindre dårlige nætter, hvor din krop ikke kan finde ro, og har du brug for hvile og afslapning i løbet af dagen, kan du også tage den med dig ind i sofaen. Graviditetspuden har et rigtig fint betræk med diskrete farver, som du kan tage af og vaske i maskinen ved 30 grader.

Graviditetspude udviklet af fysioterapeuter

Hos os kan du også købe Bobby Total Body graviditetspude. Som navnet angiver, er det en relativt stor pude, som kan dække hele din krop. Det er en unik 3 i 1 graviditetspude, som er udviklet af professionelle fysioterapeuter. Puden har et fleksibelt tredelt design, som gør, at du kan få præcis den støtte, som din gravide krop har brug for. 

Denne pude til gravide kan justeres på forskellige måder, så den støtter henholdsvis hoved og hals, mave og ryg eller hofte, ben og ankel. Puden er fyldt med polyestervat, og du kan vaske den i maskinen ved 30 grader. Det er en god ide at putte tennisbolde med ind i vaskemaskinen, når puden skal vaskes. 

En graviditetspude kan blive vanedannende

Det er ingen hemmelighed, at du kommer til at ligge rigtig godt med en pude til gravide. Tænk dig at sove med en kæmpestor pude, som kan formes på alle mulige måder, og som kan støtte flere dele af din krop på samme tid. Det kan være, at du bliver ved med at sove med din graviditetspude, når din graviditet er ovre.