Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Goki

Goki har nu i mere end 30 år fremstillet legetøj i høj kvalitet, men til en meget fornuftig pris helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og deres bæredygtige politik.Gokis legetøjssortiment rækker langt ud over hvad vi har plads til på vores lager. Vi har de mest sælgende produkter fra Goki bla. deres kendte Goki fødselsdagstog, knoppuslespil og dukkevogne. Igennem hele Goki serien er der kræset for kvaliteten og selvfølgelig er det uden skadelig kemikalier. Goki Fødselsdagstog.

Vi har de mest solgte fødsesdagstog fra Goki, og sortimentet vokser hele tiden. Vi har toget som vi kender med et lokomotiv med syv vogne til, hvor de seks af dem er til lyd og den ene er til tallet som dit barn fylder, der er tal fra 1-6 med i vognen. Vi har også fødselsdagskaravanen med dyr, her er der dyr som elefant, giraf, krokedille, kamel mm. I alt er der 8 dyr hvor det ene er til tallet.

Vi kan derudover også byde på andre fødselsdagskæder og fødselsdagslys. Vi har selvfølgelig også Goki lys til fødselsdagstogene i hvid, blå, rosa og andre speciale lys så du kan skabe en hyggelig fødselsdag for dit barn.

 

Goki Dukkevogn og sengetøj til dukkevogne

 

Vi har søde dukkevogne fra Goki, der er en klassisk dukkevogn med krone på med matchende sengetøj - eller hvad med en sød dukkevogn formet som en svane i gul, eller måske noget helt tredje.

 

Knoppuslespil.

Knoppuslespil har vi efterhånden kendt i mange år, men det gør det ikke mindre intressant. Hvad fanger dit barn? - dyr, biler, brandbiler eller noget helt fjerde, uanset hvad dit barn syntes der er sjovt så har vi et knoppuslespil der kan fange interessen. Knopuslespil er med til at træne dit barns hånd og øje motorik. Først det at fange den lille knop, derudover skal man have en figur der passer ind i udskæringen. Man kan også træne farver og former sammen med barnet på den sjov måde og et knoppuslespil giver god anledning til at snakke om de forskellige ting der er.

Uro til baby

Goki har lavet en lang række af søde uroer der passer til babyer. Alt fra søde bondegårdsdyr med landmandens får over til de tropiske og eksotiske dyr. Der er også baby uro med flyvemaskiner, så du skulle nok kunne finde en uro der passer til dit barn.

Hvem er Goki

Goki stammer fra navnet Gollnest & Kiesel. Firmaet sikre verden så den kan efterlades til dine børn. Alt legetøj fra Goki er produceret uden hormonforstyrrende, allergifremkaldende eller kræftfremkaldende stoffer. Træ er det mest brugte materiale som Goki bruger, træerne kommer fra europæiske skove og Goki sikker sig at når der bliver fældet et træ så skal der plantes et nyt så vi også har naturlige ressourcer i fremtiden. 

Goki holder til i Nordtyskland og er en af de største producenter på markedet hvilket er med til at kunne holde prisen ned og samtidig sikker dig en høj kvalitet når du køber legetøj fra Goki.

2