Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

FunWithFelix

MyTelly er et ergonomisk og samtidigt et flot designet.
IPad coveret til børn, kan stå selv og så har den håndtag, der gør det sjovt og intuitivt for børn i alle størrelser at bruge iPad. Rigtig mange børn bruger iPad i deres daglige leg og indlæring, dog er der altid en stor risiko for skade på Ipaden, som hurtig kan løbe op over 1000 Kr.
Med MyTelly bliver det nemmere, Sikker og mere behageligt for de små at bruge iPad. Du behøver ikke at bekymre din om den dyre iPad, den er godt beskyttet med FunWhitFelix produkt MyTelly.Stød, slag og børnesikret Ipad Cover til børn

MyTelly er designet til at klare hverdagen i børns tempo og voldsomhed. MyTelly beskytter selv mod de mest klodsede og små fingre der ikke har helt styr på tingende i nu. Det lette, bløde og stødabsorberende EVA skum sikrer at din iPad er godt beskyttet mod stød, slag, ja selv endda mod at blive tabt på gulvet. Så nu kan du bare slap af og lad dine børn have det sjovt med jeres Ipad!

Materiale som FunWhitFelix bruger

MyTelly er lavet af 100% ikke giftigt EVA. Det er det samme skum også kendt som skumgummi og er brugt til Bobles og Units dyrende. EVA skum bliver ofte brugt til legetøj, så både din iPad og dine børn er i sikre hænder. Den glatte overflade gør MyTelly utrolig nem at rengøre, som blot skal tøres af med en opvredet klud. EVA skum er CE-certificeret og opfylder de europæiske standarder for produktion, sundhed, miljø og sikkerhed.

Detaljer på MyTelly

Der er let adgang til alle indgange, knapper og kamera. Men On/off knappen er skjult for at sikre, at børnene ikke kan slukke ved et uheld, mens den er let at bruge for forældre. Det fleksible EVA skum gør det utrolig nemt at installere din iPad. Start med at placere din iPad i bunden af MyTelly, og pres så de to øverste hjørner på plads. Nu er din iPad sikret og beskyttet mod de små klodsmajorer.

 

Mytelly Passer til Ipad 2/3/4