Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Frost lampe

Næsten alle piger drømmer om at være Elsa i Frost filmen, det kan vi desværre ikke klare men vi kan være med til at lave et smukt værelse med belysning med de skønne figurer fra Frost filmen. 
Vi har de smukke pendler, skrivebordslampe, lommelygter, vågelamper og meget andet fra Philips Disney med alle de store figurer på, så uanset om det skal være den smukke Elsa med det smukke lange hår, den søde lillesøster Anna og hendes fantastisk kæreste Christoffer, og den efterhånden folkekære Olaf så kan vi hjælpe.Frost lamper med alle de populære figurer

Der findes ikke det barn, som ikke vil blive jublende glad over at få en lampe eller andet til sit værelse med sine helte og yndlingsfigurer. Har du en lille pige, vil hun sikkert blive ovenud lykkelig, hvis du forærer hende en Frost lampe med Elsa eller Anna. Vi forhandler forskellige typer af Frost belysning, som eksempelvis pendler, skrivebordslamper, lommelygter, vågelamper og meget mere. 

Mangler din lille pige lys ved sit skrivebord, vil hun helt sikkert blive lykkelig. Hvis du sætter en Elsa lampe op til hende, og kan hun godt lide, at der er lys, når hun skal sove, vil hun sikkert også med stor henrykkelse vise alle sine gæster hendes nye Frost natlampe. Du har også mulighed for at give hende en Frost loftlampe, som kan lyse hele børneværelset op, eller en lommelygte med Elsa, Olaf eller Anna, som hun kan tage med i børnehave eller skole og vise til alle veninderne.     

 

Bærbar Elsa eller Olaf natlampe   

Vil du gerne give dit barn eller barnebarn en Frost natlampe, som blødt kan oplyse børneværelset, er det oplagt at købe den bærbare natlampe fra Philips med figurerne Elsa eller Olaf. Udover at give en god belysning på børneværelset fungerer denne natlampe fra Frost også som en blød og fin ven, som dit barn kan tage med i seng og sove sammen med. 

Det er en bærbar lampe med en mild belysning, som er fremstillet i et blødt materiale, der er behageligt at røre ved, og som dit barn helt sikkert vil elske at falde i søvn sammen med. Hvilken lille pige ville ikke elske at falde i søvn sammen med sit største idol og bedste veninde Elsa? 

Frost natlampen er fremstillet i et sikkert og blødt materiale, som ikke bliver varmt og overophedet, når lampen er tændt. Den lever op til alle sikkerhedskrav og er også godkendt med Philips mærket ‘For Kids’. Den bruger AAA batterier, som du skal tilkøbe separat. 

 Vi forhandler godkendte Frost lamper fra Philips

Alle vores Frost lamper er fra Philips, da det er den eneste producent, der har licens til at producere Disney belysning. Vi fører et stort udvalg af godkendte Frost lamper fra Philips, som vi er sikre på, vil skabe glæde hjemme ved dine børn eller børnebørn. Alle vores Frost produkter fra Disney serien er stemplet med ‘For Kids’, hvilket er din garanti for, at Frost lamperne er gennemtestet og sikre nok til at blive anvendt af børn. Alle de former for Frost belysning, som vi sælger, leveres med monteret LED pære. Køber du vores Frost loftlampe, skal du dog selv købe en pære ved siden af, da den ikke er inkluderet ved dette produkt.  

Ønsker du at købe en Frost lampe, vi ikke har?

Har du set en bestemt Frost lampe, som du gerne vil købe, men som du ikke kan finde på vores side, vil vi meget gerne skaffe lampen hjem til dig. Det kræver dog, at det er en Frost lampe fra Philips Disney serie, da vi kun forhandler godkendte produkter. Har du en forespørgsel på en Frost lampe, så lad endelig høre fra dig.