Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Fødselsdagstog

Et fødselsdagstog med levende lys giver bogstaveligt talt de små børn lys i øjnene og får fødselsdagsbarnet til at føle sig som noget helt specielt. De fås med dyr eller andre velkendte figurer i fine farver, og du kan tilkøbe stearinlys, der passer til både piger og drenge. 

Fødselsdagstoge er meget populære at give som barselsgave eller som dåbsgave, og her på siden finder du et stort udvalg. Vi forhandler mange forskellige Goki fødselsdagstoge, som passer til både drenge og piger. Mangler du lys til jeres tog derhjemme, kan du her købe et fødselsdagstog i både blå, lyserød, hvid og med sjove motiver.  Vil du gerne give et fødselsdagstog i gave?

Hvad giver man et lille barn i gave, som det kan få glæde af mange år frem i tiden? Det er en oplagt ide at give et fint fødselsdagstog som barselsgave eller som dåbsgave. Barnet kan få glæde af toget hver eneste gang, det har fødselsdag, og hvis det er heldig, kan det også få lov at lege lidt med toget i dagene efter sin fødselsdag. De sjove dyr og vogne er ikke til at stå for, og det lille barn vil elske at mærke på dem og køre rundt med dem på gulvet. 

Goki fødselsdagstog

Vi har et stort udvalg af Goki fødselsdagstoge, og hvad enten du gerne vil købe til en pige eller en dreng, kan du købe det her hos os. Goki er en af de få producenter, der laver godkendte fødselsdagstoge, og det er et mærke, der er kendt for at lave trælegetøj til børn af høj kvalitet. De fleste Goki toge kommer med tal, og du kan læse under hvert enkelt produkt hvor mange tal, du får med i købet.

Goki stearinlys til fødselsdagstog

Vi forhandler også de originale Goki lys, som passer til alle fødselsdagstogene. Du kan få dem i mange forskellige farver, og hvad enten I skal fejre en lille dreng eller pige, kan du finde de rette lys her hos os. Uden lys er toget ikke nær så festligt, så husk at købe lys i god tid inden dit barns fødselsdag, så du ikke står og mangler dem på dagen.

Få fødselsdagsbarnet til at føle sig specielt

Når et barn er gammelt nok til at forstå, hvad en fødselsdag går ud på, er forventningens glæde stor. Flere uger før den store dag, glæder barnet sig, og det kan næsten ikke vente til sin fødselsdag. Når dagen endelig kommer, vil vi som forældre gøre meget for at gøre den helt speciel. 

Dit barn vil med garanti glæde sig over at blive mødt med et farvestrålende fødselsdagstog på morgenbordet med levende lys, som viser hvor mange år barnet fylder. Det får barnet til at føle sig som noget helt specielt, når vi forældre gør noget ud af dagen og gør den anderledes fra alle andre årets dage. 

Har du et mindre barn, der fylder et eller to år, vil du med sikkerhed også kunne se, at det lyser op og får lys i øjnene, når det ser det flotte fødselsdagstog. De farvestrålende, velkendte figurer i form af dyr eller vogne vil skabe stor umiddelbar glæde hos dit barn. Og der er intet så fantastisk som at se et lille barn, der er så meget til stede i nuet, at det lader den umiddelbare glæde få frit løb.