Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Find Dory lamper

Vi husker alle sammen Find Nemo og nu kommer 2’er så Find Dory (finding Dory), og selvfølgelig har vi skaffet alle lamper fra Philips Disney. Så skal du bruge en loftlampe med den søde Dory og Nemo på så er du kommet til det rette sted. Lampeskærmen er i blødt plastik, så skulle der bliver smidt en bamse eller andet på lampen så går den ikke i stykker. Vi kan også tilbyde en bordlampe med LED pære. Denne lampen er lavet i slagfast plastik så den kan holde til at falde gulvet og hvad der nu ellers kan ske på et børneværelse, for der skal være plads til leg på et børneværelse.
Hvad med en ny sove kammerat? Vi har også den søde soft lampe som barnet kan have med i sengen, lampen tændes ved at vippe den til side. Det er derfor utroligt nemt for barnet at tænde lygten om natten hvis man vågner og er bange. Historien om Find Dory er lavet af Pixar-film og handler om den lille fisk Dory som lider af hukommelsesvanskeligheder. Dory er så heldig at hun har fået en ny familie som vi nok alle husker, nemlig Nemo og hans far Marlin. 

Men efter hun begynder at drømme om at findes hendes egen familie, begiver hun sig ud på en sjov og spændende rejse. 

Vi er så heldig at forhandle kvalitets lamper fra Philips Disney, vi har selvfølgelig alle vare inden for Finding Dory fra Philips Disney.

Fx Loft pendant med skønne motiver af Dory og Nemo, lampen er beregnet til at hænge i loftet og der medfølger ledning og fatning. Lampen kan monteres med vores LED pære i 40 eller 60 Watt.

Find Dory projekter er en super smart lampe med 24 billeder fra filmen, denne 2i1 lampe kan lyses billeder op på vægen eller på loftet. Projektoren kan justeres i fokus og kan give et billede i helt op til 100 cm i bredden. 1 i 2 projekter lampen kan bruges som våge lampe hvor den fx kan stå på natbord eller kommoden. 

Sensor lampen er en lampe kan hænges op ved sengen, og den aktivers ved at føre en hånd forbi, hvorefter den tænder og giver et blødt lys hvor barnet kan orienterer sig, lampen slukker automatisk.

Bordlampe som tilsluttes 230V lampen er med LED pære som den bruge meget begrænset mængde strøm. Bordlampen er med blød skærm der kan klare slag og fald uden at gå i stykker.

Lommelygten med Dory og Nemo er med LED pære der ikke skade øjnende. Børn kan ikke lade være med at lyse hinanden i øjnede, og selv om vi forældre gang på gang fortæller dem at det er farligt og at det skader øjnede, så sker det alligevel, derfor har Philips udviklet en lommelygte der ikke blænder og beskadiger øjnede, disse børnelommelygter er fremstiller så de er nemme for børn at holde om, og nem tænd og sluk knap gør at selv de mindste kan bruge den.