Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Filibabba BabynestEr du lige som os helt pjattet med det danske firma Filibabba? Det kan vi godt forstå, deres høje kvalitet samtidig med deres miljø bevidst hed hvor alt stof er lavet af 100% økologisk bomuld er en skøn tanke. Så er du på udkik efter nyt sengetøj til babydynen eller juniordynen, så prøv at se her, for med filibabba sengetøj kan du vælge mellem rosa, blå eller grå, alle sammen med flot print på den ene side og med ens farvet på den anden side, så kan man vende den lige som man vil. Sengetøj passer selvfølgelig også i farverne til deres sengerand. 

Sengeranden er i en super tykkelse på 4 cm, hvilket går at den er tyk nok til at kunne stå selv i tremmesengen uden at falde sammen, her kan du igen vælge om barnet skal have mønsteret ind mod sig eller om det skal vende ud mod værelset.

Har du set de smarte babynest? Disse babyreder som de også bliver kaldt er super smarte, har an man lave en lille rede til sin baby som kan bruges i barnevognen, tremmesengen (gør at den lille ikke føler sig lille bitte i en stor verden, hvis man tænker på hvor lidt plads der var i mors mave) Babyreden eller babynesten er også smart hvis man har den lille med ind i mor og fars seng, her har babyen så sin egen lille plads som forhindre at han eller hun falder ud.

Puslepuden/puslehynden er tit en ting man ikke tænker så meget over, man faktisk er det en ting man har til at ligge på barnets værelse indtil 3-4 års alderen, her har Filibabab selvfølgelig også lavet en puslepude/puslehynde i de flotte farver som matcher de andre produkter de har lavet. Puslepudens betræk er lavet 100% Økologisk bomuld som selvfølgelig er vandafvisende så det kan tørres af og ikke suger væske.

Har du husket en ammepude, ellers kan vi anbefale Filibababs ammepude, her er der tænkt over både mor og barnets komfort under amning. Ved at give god støtte til barnet er det nemmere for barnet at slappe af og bruge tid på at blive ammet. Puden kan selvfølgelig tåle at blive vasket mange gange uden at miste sin facon.