FRAGT KUN 29kr ( gratis ved køb over 399 kr)

Dukkehuse & Tilbehør

Der er rigtig mange legemuligheder med et dukkehus, og dit barn har rig mulighed for at fordybe sig i rollelege og øve sin finmotorik ved at placere de små møbler og dukker forskellige steder i dukkehuset. Et dukkehus kan leges med igen og igen, og kun dit barns fantasi sætter grænsen. 

Både drenge og piger kan have glæde af et dukkehus fra de er omkring tre år gamle, og de børn, der elsker at fordybe sig i en leg i timevis, vil elske et dukkehus. Vi sælger skønne håndmalede dukkehuse i træ fra Le Toy Van, og du kan både købe et med forhave, med skodder for vinduerne eller med et aftageligt tag. 

Se alt tilbehøret til dukkehuse herEr dukkehuse kun til piger?

Det er en skrøne, at kun piger kan lege med dukkehuse. Det er rigtigt, at det ofte er de små piger, der har lyst til at sidde stille og fordybe sig i en leg i lang tid af gangen, hvor drengene ofte har mere krudt, de skal have brændt af. Men har du en dreng, der er mere til lege, der kræver fordybelse og ro, kan han have lige så meget glæde af et dukkehus som en pige.

Et dukkehus indbyder til rollelege, og det leger piger og drenge i stor stil, men ofte på forskellige måder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit barn kan lege med et dukkehus. Det kan være med traditionelle dukker, der hører til i et dukkehus, men det kan også være med legomænd eller turtles. Hvem ved, om dukkehuset forvandler sig til en brandstation eller et prinsesseslot i dit barns fantasi?

Dukkehus fra Le Toy Van

Vi sælger skønne og meget detaljerige dukkehuse fra Le Toy Van. De er alle fremstillet i træ, og de er alle håndmalet. Vores dukkehuse fra Le Toy Van er rige på detaljer, og dit barn vil elske at udforske hvert rum, da ikke ét er ens. Hvert rum har sin egen farve og sit eget mønstrede tapet, så når dit barn går i gang med at indrette sit dukkehus, er der et forskelligt univers i hvert enkelt rum. Le Toy Van laver nogle skønne dukkehuse, som både du og dit barn vil elske. 

Et byg-selv dukkehus eller et lille hospital dukkehus

Vi sælger også et byg-selv dukkehus, som dit barn kan få meget glæde af. Det er lavet af den franske producent Avenue Mandarine, og der følger to dukker og en kat med til dukkehuset. Det leveres i en fin gaveæske, og der er til mange timers leg, når først dukkehuset skal samles og efterfølgende leges med. 

Du kan også købe et lille, fint hospital dukkehus, der kan klappes sammen, og som dit barn nemt kan tage med sig. Hospitalet og alle de medfølgende dele er udformet i træ, og du får både figurer som læge og sygeplejerske med samt en hospitalsseng og et dropstativ til den uheldige patient. Med dette fine lille sygehus kan dit barn udleve alle sine lægedrømme og bearbejde dets egne besøg hos lægen.     

Dukker og møbler til dukkehusene

For at dit barn kan lege med sit dukkehus, skal der naturligvis dukker og møbler til. Når du køber et dukkehus hos os, hører der i nogle tilfælde dukker med, men ellers kan du købe masser af dukker og møbler her hos os. Vi sælger blandt andet fine Le Toy Van dukker med håndsyet tøj og håndlavede møbler med mange fine detaljer.   

Du kan også selv fremstille møbler til dit barns dukkehus, hvis du er handy og har en vis portion fingersnilde og tålmodighed til at save, male og lime de små møbler. Måske ønsker dit barn sig en bestemt prinsesseseng eller en krog til brandmandens brandhjelm, der skal være i dukkehuset, som slet ikke kan købes for penge?

Fordele ved dukkehuse lavet i træ

Vi forhandler kun dukkehuse i træ, da vi mener, det er de bedste. Der er flere fordele ved, at dukkehusene er fremstillet i træ, og vi kan blandt andet nævne den lange holdbarhed, at det er rart at lege med, og at det er smukkere med et malet produkt end et produkt, der er lavet af gennemfarvet plastic. 

Har I dukkehuse på udsalg?

Vi sætter af og til dukkehuse på tilbud, og når vi gør det, vil de være at finde her på siden. Så det er med at holde øje, hvis du gerne vil købe et af vores fine dukkehuse til en god tilbudspris.

Selv om et dukkehus kommer på tilbud eller udsalg så er dukkehuset eller møblerne til dukkehuset stadigvæk af 1 sortering, skulle vi få 2 sortering hjem vil det tydeligt fremgå ved produktet.