Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Dukkehuse

Dukkehus giver masser af glæder og der kan bruges meget tid på at legen med dukkehuset. Vi har valgt at sætte vores fokus på dukkehus i træ fra Le Toy Van og Goki. Dukkehusende er flot malet, især dukkehusende fra Le Toy Van er fuld af detaljer, såsom skodder på vinduer, nogle kan man tage taget af og under siden an bruges til forhave til dukkehuset. Nogle af vores dukkehuse er med dukkehusmøbler i pakken, andre skal købes ved siden af, dette vil fremgå af teksten ved hvert dukkehus. Til vores dukkehuse har vi selvfølgelig også dukkehus dukker, hvilket gør legen meget sjovere.Hvornår kan man bruge et dukkehus.

Dukkehuse er velegnet fra 3 år da der er flere små dele, men ikke alle 3 årige vil syntes om et dukkehus, det kræver at barnet kan side stile og fordybe sig i legen. Her er mange dele og der kan bruges meget tid på rolleleg. Har du et barn det har krudt r…. Så vente til at barnet kan side stille og fordybe sig i andre til, det kunne evt. være perleplader mm hvor man skal side stille i mere end 15 min.

Har du til gengæld et barn der kan side i langtid og fordybe sig i en leg, så er et dukkehus som regl et rigtig stort hit.

 

Dukkehus i træ

Vi har valgt at vi kun vil sælge dukkehuse i træ. bla fordi at træ er rart at lege med, holdbarheden er lang og så er det bare altid smukt malet i stedet for gennemfarvet plastik der skinner. Kiker vi på Le Toy Van dukkehuse så er de med rigtig mange detaljer, og så er de også håndmalet. De er helt igennem nogle fantastiske huse som dit barn vil elske. Alle rum har hver sin farve og mønstret tapet så ikke 2 rum er ens når der skal indrettes med dine dukkehusmøbler.

 

Dukkehus dukker.

Vi har selvfølgelig også dukker til dit dukkehus, men i denne kategori har vi kun dukkehuse, skal du bruge dukkerne til dukkehuset så tryk her. De dukker vi har fra Le Toy Van er med håndsyet tøj, og håndmalet. Her er der virkelig kræset for deltaljerne hvor kun det bedste er godt nok.

 

Dukkehusmøbler.

Ja dukkehusmøbler skal der til, eller bliver det nok en lidt kedelig leg. Det er dog også muligt selv at fremstille dine dukkehusmøbler men det kræver finger snilde og tager langtid når der både sal saves, limes og males.

Dukkehus på tilbud og Udslag.

Alle de Dukkehuse vi har på tilbud og udsalg står også på denne side, det har vi gjort for at det er nemt at sammenligne priserne på de forskellige dukkehuse. I forhold til normalpris og tilbud og udsalg. 

Dukkehuse & Tilbehør