Hurtig levering kun 1-2 hverdage. Fragt 29 kr, køb for over 399 kr og du får GRATIS FRAGT

Disney lampe

Her finder du alle vores fantastiske lamper fra Philips i Disney design.
Alle vores produkter er selvfølgelig originale produkter som er godkendt af Philips og Disney.
så skal du bruge en ny loft lampe til børneværelset så har vi Smarte lamper til drenge og piger, Eks Frost/Frozen loftlampe/pendler med Elsa, Anna, Olaf, Christoffer og det skønne rensdyr Sven. Skal vi over i drenge verden så har vi også Star Wars med Imperal Stormtrooper.
Bordlamper, Lommelygter, vågelys projekter om meget andet fra bla Frost; Cars, Star Wars, Sofia og mange flere.

Se i filmen i bunden med Philips Disney lamperLamper fra Philips er designet til at holde og fungere i et barns verden. Alle lamper er udført så barnet ikke kan få stød ved almindeligt brug, Dvs. den kan holde til at vælte på gulvet, kommer man til at rykker i skrivebordslampen så falder stikket ud, alle dæksler til batterier er skruet fast så barnet ikke pille det ud og kan sluge det.


Det nyeste produkt fra Philips er en loft projekter/natlampe lampe som kan bruges til hygge/sove lys, samtidig kan man indsætte de medfølgende billeder, nu kan lampen bruges som en projekter. Man kan nu se billeder på loftet, det er selvfølgelig muligt at indstille fokus så billedet står skarpt, en rigtig sjov ting hvor man eks kan sige til barnet nu får du 7 min og så er det sovetid.
Vi har også lommelygter som er designet til at passe i barnets hånd, lommelygten er fremstillet med en pære der ikke blænder, eller ødelæge barnet syn, hvis barnet kommer til at lyse sig i øjnende.
Vågelamper fra Frost/Frozen serien samt den Sofia The First, funger ved at barnet vipper lampen som derefter tænder og vil lyse i 5 min, denne lampe er smart hvis barnet vågner om natten og bliver bange, lyset er et blødt lys så det er muligt at falde trygt i søvn igen. 
Vi har også lamper fra Philips Disney med sensor, disse lamper kan sættes på vægen, skulle dit barn vågne i løbet af natten, føre barnet hånden forbi lampen som nu tænder et lille vågelys, igen ikke mere end at barnet kan falde i søvn igen. 

Søger du en lampe vi ikke har hjemme kan vi skaffe det, vi har fuldt adgang til et komplet sortiment fra Philips Disney.