Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Disney lampe

Her finder du alle vores fantastiske lamper fra Philips i Disney design.
Alle vores produkter er selvfølgelig originale produkter som er godkendt af Philips og Disney- så skal du bruge en ny loftslampe til børneværelset så har vi smarte lamper til både drenge og piger. Fx Frost/Frozen loftlampe/pendler med Elsa, Anna, Olaf, Christoffer og det skønne rensdyr Sven. Skal vi over i drengeverdenen så har vi også Star Wars med Imperal Stormtrooper.
Bordlamper, lommelygter, vågelys projekter og meget andet fra bla Frost; Cars, Star Wars, Sofia og mange flere.

Se filmen i bunden med Philips Disney lamperLamper fra Philips er designet til at holde og fungere i et barns verden. Alle lamper er udført så barnet ikke kan få stød ved almindeligt brug, Dvs. den kan holde til at vælte på gulvet, kommer man til at rykker i skrivebordslampen så falder stikket ud og alle dæksler til batterier er skruet fast så barnet ikke pille det ud og kan sluge det.


Det nyeste produkt fra Philips er en loft projekter/natlampe lampe som kan bruges til hygge/sove lys, samtidig kan man indsætte de medfølgende billeder - nu kan lampen bruges som en projekter. Man kan nu se billeder på loftet, det er selvfølgelig muligt at indstille fokus så billedet står skarpt, en rigtig sjov ting hvor man fx kan sige til barnet nu får du 7 min og så er det sovetid.
Vi har også lommelygter som er designet til at passe i barnets hånd, lommelygten er fremstillet med en pære der ikke blænder, eller ødelæge barnet syn, hvis barnet kommer til at lyse sig i øjnende.
Vågelamper fra Frost/Frozen serien samt Sofia The First, fungerer ved at barnet vipper lampen som derefter tænder og vil lyse i 5 min, denne lampe er smart hvis barnet vågner om natten og bliver bange, lyset er et blødt lys så det er muligt at falde trygt i søvn igen. 
Vi har også lamper fra Philips Disney med sensor, disse lamper kan sættes på væggen. Skulle dit barn vågne i løbet af natten, fører barnet hånden forbi lampen som nu tænder et lille vågelys, igen ikke mere end at barnet kan falde i søvn igen. 

Søger du en lampe vi ikke har hjemme kan vi skaffe det, vi har fuldt adgang til et komplet sortiment fra Philips Disney.