Hurtig levering kun 1-2 hverdage. Fragt 29 kr, køb for over 399 kr og du får GRATIS FRAGT

Danefæ

Danefæ sørger for at vores legendariske ikoner fortsat lever videre med deres flotte produkter.

Vi føre en lang række produkter fra Danefæ inden for tekstil området, vi har eks sengerand til drenge og piger, vi har babysengetøj og juniorsengetøj, og til tider vi du også finde sengetøj i voksenstørrelse. Derudover føre vi også alle tasker fra Danefæ, så er du også vild med de gamle guder så er Danefæ et sikkert valg.Alle danefæs produkter er oeko-tex mærket hvilket betyder at alle produkter er fri for skadelige stoffer, så kan du trygt kan lade dit barn sove i det bløde sengetøj med den matchende sengerand til.

Mange af danefæs produkter er med Freja til pigerne, Freja er gudinden for kærlighed og krig. Til drengede er der typisk Vikingen Erik der pryder deres ting. Sengetøjet fra Danefae er ofte i nogle flotte og stærke farver som holde til gentagende vask år efter år, så køber man et sæt babysengetøj eller juniorsengetøj kan dette sagtens gå i arv til det næste barn.

Danefæs sengerand er lavet med aftagelig stof hvilket kan være praktisk i tilfælde at uheld eller sygdom.

Alle deres sengerand er lavet så de passer til en babyseng på 120x60 cm, sengeranden er 4 cm tyk hvilket gør at sengeranden ikke falder sammen.

Danefæ har gang i mange ting, så er du på udkik efter en taske til børnehaven, strandturen, picnic eller når man bare lige skal have en ble eller lidt legetøj med så er taskerne fantastiske at have med.

Danefæ iPad cover og mobil tasker er smarte til når barnet skal have eks deres iPad med i skole eller over til en ven.

Vi opdatere hel tiden vores sortiment fra Danefæ hvilket gå at du til tider kan finder nogle gode tilbud på udgået vare, især inden for sengerand, baby sengetøj, junior sengetøj og voksen sengetøj kan der til tiden være gode tilbud.