Det store julesalg er skudt igang🎉 Spar 20% på alt*( dog ikke Mimos pude & Wingbo gynge)😍. Gratis fragt ved køb over 499 kr. ellers kun 29 kr til pakkeshop.

Danefæ

Danefæ sørger for at vores legendariske ikoner fortsat lever videre med deres flotte produkter.

Vi føre en lang række produkter fra Danefæ inden for tekstil området, vi har eks sengerand til drenge og piger, vi har babysengetøj og juniorsengetøj, og til tider vi du også finde sengetøj i voksenstørrelse. Derudover føre vi også alle tasker fra Danefæ, så er du også vild med de gamle guder så er Danefæ et sikkert valg.

Måske du også skulle kikke ind i vores Småfolk udsalgsside herAlle danefæs produkter er oeko-tex mærket hvilket betyder at alle produkter er fri for skadelige stoffer, så kan du trygt kan lade dit barn sove i det bløde sengetøj med den matchende sengerand til.

Danefæ til drenge og piger

Mange af danefæs produkter er med Freja til pigerne, Freja er gudinden for kærlighed og krig. Til drengede er der typisk Vikingen Erik der pryder deres ting. Sengetøjet fra Danefae er ofte i nogle flotte og stærke farver som holde til gentagende vask år efter år, så køber man et sæt babysengetøj eller juniorsengetøj kan dette sagtens gå i arv til det næste barn.

Danefæs sengerand er lavet med aftagelig stof hvilket kan være praktisk hvis en bliver beskidt. Se alle vores sengerande her.

Alle deres sengerand er lavet så de passer til en babyseng på 120x60 cm, sengeranden er 4 cm tyk hvilket gør at sengeranden ikke falder sammen.

Danefæ har gang i mange ting, så er du på udkik efter en taske til børnehaven, strandturen, picnic eller når man bare lige skal have en ble eller lidt legetøj med så er taskerne fantastiske at have med se flere børnehavetasker her.

Danefæ iPad cover og mobil tasker er smarte til når barnet skal have eks deres iPad med i skole eller over til en ven.

Vi opdatere hel tiden vores sortiment fra Danefæ hvilket gå at du til tider kan finder nogle gode tilbud på udgået vare, især inden for sengerand, baby sengetøj, junior sengetøj og voksen sengetøj kan der til tiden være gode tilbud.