Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Cloud-b

"Where good sleep begins" - er deres motto, og det er slet ikke løgn. Cloud.B har siden deres start i år 2002 arbejdet bevidst med at få børn til at sove, og ikke bare at falde i søvn, men at de skulle have en god og tryg søvn.

Linda Shu som er personen bag projektet, har gjort det til hendes mission at give familier mere overskud, for vi kender det nok alle sammen - nætterne med dårlig søvn kan dræne alt energi dagen efter.

Men hvorfor virker de her vågelamper, eller stjernelamper som nogen kalder dem så. Lamperne virker beroligende på børnene, de giver nok lys til at børnene ikke bliver bange, og samtidig så lidt lys at børnene kan falde i søvn. Mange børn oplever at hvis de ikke kan falde i søvn, så kan de kigge på stjerner, eller høre de beroligende melodier fra deres Cloud b bamse, og da lyden og lyset er udviklet til at berolige barnet, bliver det væsentlig nemmere for barnet at finde ro og tryghed.

 Bamserne er alle forskellig, så det handler også meget om hvad dit barn forbinder med tryghed.

Tranquil Turtle er nok det mest kendte produkt fra Cloud b, Tranquil produkterne kaster lyset op på væggen, her kan man indstille om det skal bevæge sig i bølger, eller om det skal stå som fast lysskær på væggen. Derudover kan Tranquil produkterne også afspille lyd. Lydene afhænger af de forskellige produkter fra Cloud b, dog er de alle udviklet med tanken på at opnå den bedste søvn, lamperne slukker efter ca. 25-40 min.

Twilight er bamser med et skjold på ryggen som er perforeret med huller der er udformet som stjerne og en måne, inde under skjoldet er der lysdioder der kaster lyset gennem skjoldet og op på loftet og danner en stjernehimmel. De kan lyse i forskellige farve eller indstilles til at lyse i den samme farve. Bamsen slukker automatisk efter 25-40 min.

Holdet bag Cloud B består af mødre, børnelæger og specialister som tilsammen skaber disse fantastiske produkter til vores børn.

Se også alle de fine sengesæt, vi har babysengetøj og juniorsengetøj.