Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Boksesække til børn 

Har du en lille bokser derhjemme, har vi det perfekte udstyr. Boksning er en yderst effektiv og sjov træningsform, og dit barn vil elske at slå til en boksepude sammen med dig. Det er godt for dit barns motorik og balance, og så er det altid sjovt at battle mod hinanden.   

 

Vi forhandler boksesække til børn i forskellige størrelser. Du kan hos os købe en boksepude, der passer til børn helt ned til 3 år, og den største vi har, passer til børn op til 14 år. Der følger boksehandsker med i købet, så I kan gå i gang med at bokse så snart, I har jeres nye boksesæk i hus. Styrk dit barns motorik med en boksesæk til børn 

Boksning er en rigtig god træningsform for voksne såvel som for børn. En boksesæk til børn giver en unik mulighed for at kombinere sund fysisk aktivitet med sjov leg. Det er sjovt at slå til boksepuden, hvad enten dit barn kæmper mod sækken alene eller sammen med dig eller en kammerat.  

 

Boksesække til børn har en positiv indvirkning på dit barns motorik. De er især rigtige gode til at træne balance og koordinationsevne. Styrke og kondition får også et løft, og det er godt for dit barn med en sund og aktiv interesse, der udvikler barnet og gavner den fysiske form. Snig dig til at træne med dit barns boksesæk, når den er ledig, eller træn sammen med dit barn. Vores boksesække til børn kan også med fordel bruges af voksne.     

 

Boksesække der passer til dit barns alder 

Det er vigtigt, at du vælger en boksesæk, der er skræddersyet til dit barns alder. Køber du en boksepude, der er for tung eller for let til dit barn, bliver det formentlig ikke en succes. En boksesæk med den rette størrelse og vægt danner det bedste fundament for sjov leg og effektiv træning. Når du køber boksesække til børn hos os, følger der altid boksehandsker med i købet. 

 

Vi forhandler en boksesæk med en vægt på 10 kg, som passer til børn i alderen 4-12 år. Boksepuden er udstyret med en lynlås, så du har mulighed for selv at regulere fyldet og lade sækken vokse med dit barn. Du kan også købe en boksesæk til børn på 4 kg hos os. Den henvender sig til børn fra 4-10 år, og den kan på samme vis reguleres, så den passer til dit barns størrelse og styrke.    

My Hood boksepude til børn 

Vores boksesække til børn kommer alle fra den danske producent My Hood. My Hood er kendt for at lave sejt legetøj og udstyr til børn, som godt kan lide at udfolde sig på skateboards, rulleskøjter eller med boksning. My Hood er en forkortelse for ‘my neighbourhood’ og er et symbol på de seje og rå aktivitetsformer, som mange børn i dag holder af. 

 

My Hood er kendt for at lave udstyr og legetøj til børn af høj kvalitet, og det er ingen undtagelse med deres boksepuder. De er produceret i kraftig nylon og PU kunstlæder, og de er desuden udstyret med dobbeltsyninger på de mest udsatte steder. Køber du en My Hood boksesæk til børn, får du altså et produkt, som kan holde til slag, og som dit barn kan have glæde af i årevis.    

Træn med dit barn 

Det er godt for dit barn at udfolde sig fysisk allerede fra en tidlig alder. Des tidligere du begynder at træne med dit barn, des bedre. Træning dækker over meget. Det kan være at cykle til købmanden, gå lange ture med hunden eller at dyrke en specifik sportsgren som fodbold eller gymnastik. En anden sjov måde at træne på derhjemme med dit barn er med en boksesæk til børn. Her kan I sammen have det skægt og kæmpe mod hinanden for sjov, mens I træner kondition, styrke og balance. 

 

En god kondition gør dit barn sundere og ruster det bedre til at lege fysiske lege med sine venner i børnehaven eller i skolen. Der er ingen tvivl om, at det er sjovest at lege fangeleg eller spille fodbold med vennerne, hvis ikke dit barn kommer sidst hver gang, eller hvis ikke det har behov for at stoppe op og holde pause gang på gang. Følelsen af at mestre noget er også rigtig sund for dit barns psykiske udvikling, hvad enten det så er at være sej til at slå på en boksepude eller til at spille fodbold.