Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Børnelamper

Er du ved at indrette et børneværelse til en lille baby eller et mindre barn, har vi også mange lamper, som vil skabe tryghed og hygge hos de helt små. Vi fører blandt andet flere Peter Plys lamper, som er en sand klassiker til de små børn. Du kan købe en Peter Plys loftlampe eller en bordlampe, som begge vil skabe glæde og en god belysning på børneværelset. 

De fleste små børn er vilde med dyr, og du kan også købe flere fine børnelamper, som er udformet som dyr. Vi fører blandt andet en skildpadde natlampe med beroligende lys og lyd, og en mariehøne natlampe, som lyser børneværelset op som en stjerneklar himmel. Du kan også købe en sød ræv, som lyser stjerner op på loftet, og som er uimodståeligt blød som en bamse, eller en blød kanin, som lyser svagt og spiller en beroligende summende lyd, når dit barn giver den en krammer.
Vi forhandler kun godkendte Disney lamper fra Philips

Alle de børnelamper, vi sælger med de kendte Disney figurer, er af mærket Philips. Philips er den eneste producent med licens til Disney belysning, og vi har derfor valgt kun at tage deres produkter med i vores sortiment. Philips børnelamperne er gennemtestede og stemplet med ‘For Kids’’, hvilket betyder, at de er sikre at anvende til børn.    

 

Se alle Disney børnelamper