Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Børnehavetaske/ cover mm

Småfolk børnehavetasker er en flot børnehave rygsæk med 2 rum, et stort og et lille rum foran hvor der kan være plads til madpakken. Drikkedunken kan side i side lommen så den er nem at komme til når barnet er tørstig på turen. På fronten og stropperne er der reflexer som lyser op i de mørke tider. På børnehave tasken er der monteret bryst spænde så rygsækken ikke falder ned når det går over stok og sten.Småfolk børnehavetasker er en flot børnehave rygsæk med 2 rum, et stort og et lille rum foran hvor der kan være plads til madpakken. Drikkedunken kan side i side lommen så den er nem at komme til når barnet er tørstig på turen. På fronten og stropperne er der reflexer som lyser op i de mørke tider. På børnehave tasken er der monteret bryst spænde så rygsækken ikke falder ned når det går over stok og sten.

Danefæ børnehavetaske er smarte tasker med figur af forskellige guder, her pynter alt fra Freja til Thor og så er der også den populære Astronaut Erik. Taskerne er vandafvisende og med brystspænde. Danefæ rygsækkende findes i flere forskellige farver.

Skal du bruge en taske til et barn der skal i dagpleje eller vuggestue anbefaler vi Småfolk børnehave taske da den er en lidt større end Danefæs børnehavetaske.

Børnehavetaske til dreng

Børnehavetaske til pige