Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Barnevognspude

Slip for det store dilemma, skal dynen varme fødderne eller skal den bruges som ryglæn. Vi forhandler et bredt udvalg af de smarte barnevognspuder. Barnevogns puden kan bruges fra ca. 6 md, eller når barnet kan side selv, grunden til at vi ikke anbefaler at bruge barnevognspuden før, er simpelthen for at beskytte barnets bløde rygsøjle. Til gengæld er der masser af glæde i en barnevognspude når først babyen er stor nok. Der bliver rig mulighed for at side godt og komfortabelt med en barnevognspude med armlæn. Armlænede er med til at give en god støtte i siden så barnet ikke vælter til siden, samtidig giver det gode ryglæn en god støtte.
Barnevognspuden er ikke større end at den kan stå i enden af barnevogne når den ikke skal bruges.

Så skal dit barn også til at følge med når i er ude at gå tur, så er en smart barnevognspude lige sagen.Barnevognspude gør turen komfortabel for barnet

Vi kender nok alle sammen de små hyggelige ture af sted med barnevognen, men på et tidspunkt så gider børn ikke at ligge ned mere, nej nu vil de side op og se verden. Men det er også her der store dilemma opstår, for skal barnet side godt har det brug for støtte i ryggen og i siderne. Og nu er dynen jo genial, den kan nemt formes så den sider perfekt, til gengæld må lille pus så få kolde ben og tår. I sådan en situation er en barnevognspude simpelthen genial. Man opnår godt og optimal støtte til ryggen, og med de gode brede armlæn er barnet sikkert mod at sejle rundt i barnevognen.

Barnevognspude mønster er på småfolk barnevognspuder typisk med Æbler, men de kommer også fra tid til anden med at andet motiv. Motivet kan være landskab med danske dyr, bondegårdsdyr, vildedyr, cirkus eller noget helt andet. 

 

Barnevognspude på tilbud

er mindst lige så god som dem vi køre til normal prisen, normalt når vi sætter en vare ned er fordi den udgår pga. nyt design, eller vi har fået en god pris i indkøb ved køb af store mængder. Så køber du en barnevognspude på tilbud har du blot gjort en god handlen.

Barnevognspude fri fragt afhænger af prisen, ellers kan man med fordel købe lidt ekstra ting med og derved opnå fri fragt.

Barnevogns puden fra Småfolk leveres i en plastik taske, Denne taske er ikke legetøj.

Find hurtig barnevognspude på tilbud lige her.

Barnevognspude mønstre 

Vi sælge flere puder til barnevogne med mønstre, især Småfolk er gode til at lave sjove barnevognspuder med forskellige mønstre til meget fornuftig pris. Deres mønstre er ofte dyr, det kan være bondegårdsdyr eller vildedyr, det kan også være traktor som er et stort hit ved de seje drenge. Til pigerne er det tit kaniner, dådyr eller andre søde og nuttede dyr som passer godt tl de små prinsesser.

Men deres mest kendte mønstre er nu en gang deres barnevogns pude med Æble tryk. Lige siden Småfolk startede har æbletrykket været et kende tegn for deres brand, derfor er det næsten også at finde på en eller flere af de 4 årlige kollektioner der kommer fra Småfolk.

Barnevognspude DIY

Ja du kan lave en barnevognspude selv. Og er du typen der altid sidder om aftens når alle mand er gået i seng og ikke ved hvad du skal lave så er det et fint projekt. Men er du som os mange af os andre der hellere vil nyde et glas vin og vores partner så er det okay at købe en i stedet for. Du kan altid bruge undskyldningen at det dårligt kunne svare sig at sy den selv, for med en pris på kun 249.95 kr. og til tider også nogle på udsalg til billige penge er det nok ved ikke engang af kunne svare sig at hive symaskinen frem.

Billig barnevognspude

Ja se vores udsalgsside her med billig barnevognspuder lige her. Der finder du alle de puder der er sat ned i pris, de fejler intet men nogle gange for vi simpelthen bestilt for meget hjem og så kan det komme dig til gode. Det kan også vores designs som er fra sidste kollektion som vi gerne vil have solgt for at gøre plads til de nye der kommer hjem.   

Barnevognspude 2 sortering

Vi har som udgangspunkt ikke anden sorterings produkter, skulle det ske at vi tage et produkt ind som vi vurdere ikke har nogen sikkerheds eller andre problemmer i brug vil vi gøre meget opmærksom på det i teksten så man ikke er i tvivl. 2 sorterings produkter vil også være til en langt lavere pris end en 1 sortering vil ligge på.

Småfolk Barnevognspude

Småfolk barnevognspude kom første gang på markedet i 2016, her startede man med få designs for at prøve markedet af, i dag har vi 12 forskellige lagerførte modeller hjemme af Småfolks barnevognspuder. Barnevognspuder fra Småfolk er kendt for deres flotte design og den gode kvalitet og ikke mindst at de formår at holde prisen nede hvor alle kan være med. Sammen med puderne kommer der også i samme design Babynest så hvis man er helt vild med det ene design så er det med at købe mens det er der, for mange af de design Småfolk kommer med er kun lavet i en begrænset mængde som forhandlerne typisk kan kan bestille i 1-6 måneder.

Barnevognspude hvornår

Når dit barn selv kan side er den grundlægende regel. For det er først her dit barns ryg er stærk nok til at kunne holde til at bruge en barnevognspude, så brug ikke puden som en mulighed for at stable dit barn op så det selv kan side, husk at barnet mærker alle ujævnheder / hop mm. på vejen. Så når dit barn selv kan side som typisk er omkring de 6 måneder.

Hvad gør du når barnevognspuden ikke bruges

De smarte småfolk barnevognspuder har en højde der gør at de fint kan stå i enden af barnevognen mens betrækket er på barnevognen, så slipper i for at den skal ligge i bryggerset og andre steder hvor man glemmer at få den med når i skal på tur. 

Barnevognspude Babysam og Ønskebørn 

er normalt et godt sted at starte sin søgning, men vores erfaring er at udvalget er meget begrænset, hvor vi med vores lille størrelse nemt kan manøvrere rundt på markedet og finde de gode mærker der tilbyder god kavlitet og lav pris. 

Kan man vaske en barnevognspude

Ja man kan sagtens vaske en barnevognspude, det kan tit være nødvendigt du sådan en pude kan blive udsat for lidt at hvert  er du i tvivl om hvordan den pude du har købt ved os skal vaske, så er du altid velkommen til at kontakte os, kender vi ikke svaret spørger vi selvfølgelig vores leverandøre.

Har du købt en Småfolk barnevognspude vaskes den ved 40 gr og den må ikke tørretumblers.