Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

BabyNest

En babynest er en genial opfindelse, som du ikke vil kunne undvære, når du først har prøvet en til din baby. Den er dejlig blød og tryg for din baby at ligge i, og med en babynest er det nemt for dig at tage din baby med dig fra rum til rum eller ud i bilen - uanset om dit barn sover eller er vågent. 

En babynest kan bruges til babyer fra 0 måneder til cirka 8 måneder, og du kan også bruge den som en sengeformindsker i dit barns tremmeseng. Vi forhandler babyreder af dansk design fra Småfolk og Babydan, og fælles for dem alle er, at de er Oeko-Tex godkendte. Du kan også købe skønne Filibabba babynests hos os, som er lavet i 100% økologisk bomuld.  Giv dit barn en tryg start på livet med en babynest

Det lille nyfødte barn finder tryghed ved at blive omsluttet, som det gjorde inde i sin mors mave, hvor pladsen var trang. Lægger du en lille nyfødt i en babynest, vil den blive omsluttet af babyredens bløde kanter hele vejen rundt, og det vil hjælpe den med at finde ro og tryghed, da det på mange måder vil minde barnet om tiden inde i mors mave. 

Der er ingen tvivl om, at din favn er det bedste sted for din baby, men da du også bliver nødt til at have hænderne fri til at foretage dig andre ting, er det dejligt med et andet godt alternati

Når din baby føler sig tryg, vil den nemmere kunne finde ro og falde i søvn, og dit barn kan fint tage sig en lur i sin babynest, mens du ved siden af tager en opvask eller går i bad. 

En babynest giver frihed til både mor og barn

Vælger du at købe en babynest til din baby, vil du hurtigt opdage, at den giver dig en enorm frihed. Når du har dit barn til at ligge og sove i en babynest eller til at ligge og slappe af og kigge rundt på omverdenen, behøver du ikke være bange for, at barnet triller ud af sin rede, da det er beskyttet af babynestens bløde kanter hele vejen rundt. Du kan altså sagtens foretage dig andre praktiske ting uden at skulle have et øje på dit barn hele tiden. 

Dit barn finder en stor tryghed i at være i nærheden af dig hele tiden og ved at høre, at du går og pusler med forskellige praktiske ting eller sludrer med en veninde. Har du dit barn til at ligge i en babynest, kan du nemt tage det med videre i et andet rum eller ud i barnevognen, hvis du skal ud at handle, uden at du risikerer at vække barnet. Du løfter det nemt og blidt i sin mobile babyseng og tager det med videre.   

Brug den også som sengeformindsker eller legetæppe

En babynest har mange funktioner, og du kan også med fordel bruge den til at putte dit barn i sin vugge eller tremmeseng. Ofte kan senge virke for store og utrygge for de helt små babyer, men hvis du lægger din baby i sin babyrede nede i sengen, fungerer den som en sengeformindsker, der er velkendt og tryg for dit barn. En babynest kan på den måde være med til at give din baby og dig en bedre og mere rolig nattesøvn. 

En babynest kan også fungere som et fint legetæppe, hvor dit barn trygt kan ligge og betragte omverdenen og de mange lyde omkring det. De bløde kanter forhindrer dit barn i at falde ud, og det beskytter også dit barn mod træk, hvis du har din babynest til at ligge på et gulv.

En babynest vokser med dit barn

Du kan bruge en babyrede til dit barn, fra det er nyfødt til cirka 8 måneder. Flere babynests er lavet på den måde, at du selv kan justere dem og folde dem, så de passer perfekt til dit barns størrelse. De vokser så at sige med dit barn, og du fornemmer selv, hvor tæt omsluttet dit barn bør være.  

Skønne babyreder i dansk design

Vi forhandler fine babynests, der er lavet i et dansk design, og som ikke bare er praktiske, men som også er pæne at se på. Du kan hos os købe en Småfolk babynest med det karakteristiske æbleprint i forskellige farver, og vi forhandler også babyreder fra danske Baby Dan og Filibabba. En Baby Dan eller en Filibabba babynest er mere klassisk med sit ensfarvede betræk, men er af samme høje kvalitet som babyrederne fra Småfolk.    

DIY babyreder og babynest

Er du kreativt anlagt, kan du kaste dig ud i at sy din egen babynest. Du finder nemt en opskrift på nettet, køber det stof, du bedst kan lide, og så er det bare i gang ved symaskinen. Er det alligevel et for stort projekt, kan du altid tage et kig på de skønne babynests, som vi kan tilbyde dig her på siden. 

Se alle vores billige babynest her