Stort udslag på SMÅFOLK🙀Spar 30% på ALLE varer fra Småfolk. TRYK HER for at se alt fra Småfolk!

Babygynge

Styrk dit barns motorik ved at give det en babygynge. Med en babygynge er der garanti for smil og grin. Dit barn vil elske at få en tur i gyngen, og det er en skøn leg, som I kan gentage igen og igen. Vælger du en sansegynge, kan den også være med til at berolige dit barn og have en søvndyssende effekt. 

Vi forhandler et stort udvalg af gynger, som du både kan bruge ude i haven eller inde i din stue. Du kan både finde en traditionel babygynge eller en sansegynge her på siden. Fælles for alle vores gynger er, at de er produceret med sikkerheden i top. Er du på jagt efter en gynge til din baby, er du kommet det rette sted hen.Krea babygynger

Her på siden finder du de skønneste Krea gynger til babyer. Du kan vælge en stilren babygynge i træ eller en model med høj ryg i plastic. Alle gyngerne kan bruges inde som ude, og lige så vel som det kan være hylemorsomt at få en gyngetur ude under den blå himmel, vil dit barn også elske, hvis du hænger en gynge op inde i jeres stue. 

Vores traditionelle babygynger giver dit barn en god støtte i ryggen, og de er meget behagelige at sidde i. Det er nemt at få dit barn op og ned af gyngen, og de er udviklet med sikkerheden i orden. Så I kan bare gynge løs og lade dit barn få et sus i maven - uden at bekymre jer om, om det på nogen måde skulle være dårligt for jeres barn.  

Udvikler dit barns motorik

Allerede som helt lille er det gavnligt for dit barn at få en svingtur i en babygynge. Det styrker dit barns motorik og er rigtig godt for vestibulærsansen. Vestibulærsansen er et andet ord for balancen, og det er vigtigt, at den bliver stimuleret allerede fra babystadiet. Des mere du gynger, triller og drejer dit barn rundt, des bedre bliver barnets balancesans. En tur i en babygynge er altså ikke bare hylende morsomt - det er også gavnligt for dit barn.   

Gyng dit barn i søvn med en sansegynge

En sansegynge fra Krea er ikke bare sjov at lege i. Den kan også bruges til at berolige dit barn eller til at vugge det i søvn. Gyngen kan bruges ude i haven, men der er også rigtig mange, der vælger at hænge den op inde i stuen eller på børneværelset. Sansegyngen fra Krea adskiller sig fra mange andre sansegynger ved, at den er lavet af et gennemgående materiale i stedet for et net. Det gør den ekstra behagelig at ligge på og dermed yderst velegnet til at berolige dit barn. Brug babygyngen til sjov og ballade ude i haven, eller hæng den op indendørs og vug dit barn derpå, når det har svært ved at finde ro. 

Stimulastik gynge med DVD

En stimulastik babygynge er en stor rund gynge, som på mange måder minder om en sansegynge. Den kan bruges til sjov leg, men har også en beroligende effekt på mange børn. Den har en fjeder i ophænget, som giver den en mere fjedrende og gyngende funktion, og så kan du løsne stoffet i gyngen, så det er sværere for dit barn at trille ud. Køber du en stimulastik gynge får du en DVD med i købet. På DVD’en kan du få inspiration til øvelser, som du kan lave med din baby på gyngen. 

Wingbo babygynge

Med en Wingbo gynge får du en helt speciel babygynge. Den er særligt udviklet til at hjælpe det lille barn med at ligge på maven og træne de muskler, der skal bruges for at lære at kravle, stå og gå. Du kan bruge babygyngen fra dit barn er spæd. En Wingbo babygynge gør det behageligt for din baby at ligge på maven, og den kan være en stor hjælp, hvis du har et barn, der ikke bryder sig om at ligge på maven i længere tid af gangen. 

Giv en babygynge i gave

Mangler du en gaveide til din yndlingsnevø eller til din venindes lille datter, så tag et kig på vores udvalg af babygynger. Du kan både købe en stilren, smuk gynge i træ eller en ergonomisk udviklet sansegynge. En babygynge vil med garanti skabe glæde hos både store og små, og har barnet ikke et gyngestativ i sin have, kan forældrene blot hænge den op i en dørkarm indendørs.