Black november er skudt i gang. Spar op til 70%. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Baby Dan

Sikkerhed frem for alt, så kan du ikke komme uden om Baby Dan som producere alt lige fra sikkerheds småting til køkkenet og over til sikkerhedsgitter, som kan holder børn eller dyr ude. Alle sikkerhedsgitter fra Baby Dan er dansk produceret og blandt de alle bedste der findes på det danske marked. Alle sikkerhedsgitterne er testet på Baby Dans eget sikkerhed test aboratorium, og vil du gerne se en lille film ang. sikkerhedstest så se mere i bunden af denne side.

Men det er ikke kun sikkerheds produkter Baby Dan kan levere, skal du bruge puslebord, tremmeseng, juniorseng og madras så kan Baby Dan klare det.På Baby Dans fabrik som er beliggende i Låsby tæt på Århus laver man stadig sikkerhedsgitter, og det har man gjort efterhånden mange år nu.  Baby Dan blev grundlagt i 1947 af Øjvind & Elna Andersen (den gang hed Baby Dan bare Øjvind Andersen). I starten var det dukkevogne der dominerede forretningen. I 1950-60 kom der flere produkter til bla. et sikkerhedsgitter til børnesenge som var deres mest solgte produkt. I 1955 viderudviklede Øjvinds søn Finn Andersen sikkerhedsgitteret til at kunne bruges til trapper, døre og vinduer. Og her efter 60 år kan man stadig køber sikkerhedsgitter som bliver produceret i Danmark af den simple årsag at Baby Dan har de bedste produkter inden for børnesikkerhed i hjemmet.

Senere er der kommet mange produkter til bla. laver Baby Dan i dag også senge. Her findes der en lang række babysenge, bla én hvor den ene side kan fjernes så den kan stå helt tæt på mor og fars seng, dette gør det meget nemmere om natten når den lille skal ammes eller taber sin sut. 

Skal du bruge en vugge så har Baby Dan deres super fine serie i vugger som hedder Sofie, disse vugges kan købes som sæt inkl. vuggerand og himmel, det er også muligt blot at købe vuggen og så selv sy himmel og sengerand.

Skal du bruge en seng til barnet der skal ud af tremmesengen og over i en juniorseng, så er deres Manhattan serie lige sagen. Her kan der købes en seng som kan laves om til en halv høj seng, så kan man jo lave en sjov hule nedenunder sengen, helt uden det stjæler plads fra resten af værelset, og syntes barnet ikke det er sjovt længere så tage man bare benene af, så har man nu en helt alm juniorseng.

BabyDan puslebord

Skal du bruge et puslebord er der i dag masser af muligheder. Puslebordet kan i dag hænge på væggen og derved spare på pladsen, det kan være en puslekommode med skuffer eller hylder, eller en pusleplade der ligges over tremmesengen og derved funger som et lille bord, så alt efter plads og behov så har vi den pusleplads du skal bruge.

Med tiden kom der flere ting til i Baby Dan, så du kan ny få en lang række produkter såsom sengerand, babysengetøj, juniorsengetøj, ammepuder mm inden for tekstil produkter.