Stort oprydningsudsalg er i fuld gang. Spar 20-50%

Møbler

Danefæ sørger for at vores legendariske ikoner fortsat lever videre med deres flotte produkter.
Vi fører en lang række produkter fra Danefæ inden for tekstil området. Vi har fx sengerand til drenge og piger, vi har babysengetøj og juniorsengetøj, og til tider vi du også finde sengetøj i voksenstørrelse. Derudover fører vi også alle tasker fra Danefæ, så er du også vild med de gamle guder, så er Danefæ et sikkert valg.Hos Baby Dan har sikkerhed altid spillet en stor rolle, derfor bliver alle møbler fra Baby Dan også gennemtestet så vi er sikker på at det produkt du køber lever op til dine forventninger.

Har du set deres smarte babystol som kan justeres i højden så den følger barnets udvikling fra 6 md til teenager årene. Stolen findes i hele 5 farver og indeholder bøjle og strop så den kan bruges til de små uden at der skal købes ekstra ting, det er muligt at til købe pude til stolen.

I tremmesengs afdelingen har vi mange forskellige modeller at vælge imellem. Der er den klassiske hvide tremmeseng, men vi har også tremmesenge i grå.

Har du set vores smarte juniorseng fra Manhattan serien, denne seng kan bygges om til en halv høj seng, så nu kan der laves hule under juniorsengen, uden at det tager ekstra plads på værelset. Til de helt små har vi du søde Sofie Vugge hvor vi har sæt med alt inkl. Vi kan også tilbyde en By-My-Side seng fra Alfred serien, i denne seng kan barnet ligge helt tæt på jeres seng. Den ene side er kan fjernes, hvilket gør det nemmere at loftet barnet over i jeres seng når der eks skal ammes om natten, eller når barnet taber sin sut i løbet af natten.

Søger du et produkt fra Baby dan som ikke er på vores side, så kontakt os på mail, så skal vi nok få det hjem til dig. 

Baby Dan