Alle ordre der er på lager, pakkes indenfor 24 timer i hverdagen👍. Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Automoblox

Med Automoblox får du de sejeste og flotteste biler på én gang. Bilerne fra Automoblox er lavet af birketræ og plastikdelene er lavet af polykarbonet.
Bilerne er lavet med sans for det æstetiske og på den anden side skal de også kunne holde til den hårde leg som børnene udsætte legetøjet for.
Der findes 2 udgaver; der er Automoblox mini, disse biler er ca. halv størrelse af den klassiske Automoblox. Bilen i miniudgave er stadig utrolig detaljeret, dog følger der ikke figur med i de små biler, hvilket der gør i de store modeller. 

Se også alle vores fine Garager i træDen anden udgave der den klassiske udgave af Automoblox, denne bil er ca dobbelt så stor som mini udgaven, og så følger figurer med til de store sæt.
Alle biler kan skilles og samles med dele fra hinanden så længe det er fra samme serie. Så her får man mulighed for at sammensætte den bil man selv ønsker, så synes man, at der skal andet tag på, kan man låne fra en anden. Fælge og dæk kan også afmonteres og byttes ud fra en af de andre Automoblox biler.
Så kender du et barn der elsker at skille og samle ting, så er en bil fra Automoblox et rigtig godt bud på både et flot og sjovt stykke legetøj.
Ps alle biler kommer med sit unikke stelnummer som man kan notere her.