Hurtig levering kun 1-2 hverdage. Fragt 29 kr, køb for over 399 kr og du får GRATIS FRAGT

Automoblox

Med Automoblox Får du de sejeste og flotteste biler på engang. Bilerne fra Automoblox er lavet af birketræ og plastik delene er lavet af polykarbonet.
Bilerne er lavet med sans for både på den ene side skal være æstetiske, og på den anden side skal de også kunne holde til den hårde leg som børnene udsætte sit legetøj for.
Der findes 2 udgaver der er Automoblox mini, disse biler er ca. halv størrelse af den klassiske Aotomoblox. Bilen i miniudgave er stadig utrolig detaljeret, dog følger der ikke figur med i de små biler, hvilket der går i de store modeller. Den anden udgave der den klassiske udgave af Automoblox, denne bil er ca dobbelt så stor som mini udgaven, og så følger figurer med til de store sæt.
Alle biller kan skilles og samles med dele fra hinanden så længe der er fra samme serie. Så her får man mulighed for at sammen sætte den bil man selv ønsker, så syntes man der skal andet tag på kan man låne fra en anden, fælge og dæk kan også afmonteres og byttes ud fra en af de andre Automoblox biler.
Så kender du et barn der elsker at skille og samle ting, så er en bil fra Automoblox et rigtig godt bud, på både et flot, og sjovt stykke legetøj.
Ps alle biler kommer med sit unikke stelnummer som man kan notere her.