Hurtig levering kun 1-2 hverdage. Fragt 29 kr, køb for over 399 kr og du får GRATIS FRAGT

Ammepuder

Vi forhandler kun ammepude betræk der er Oeko-tex 100 godkendt så du er sikker på at din baby er i sikker hænder. 

Køber du Småfolk ammepude betræk sammen med FossFlake ammepude giver vi 15% på amme puden i forhold til normalpris. Det kan derfor godt svare sig at købe samlet.

FossFlake ammepuden er lavet så den giver den helt optimale støtte når du ammer. Du mindsker derfor spændinger i ryg, skuldre og nakke og er med til t give dit barn en rolig nærværende stund. Husk at finde et roligt område når der skal ammes så barnet kan nå at spise sig mæt uden at blive forstyrret. Er du på indkøb, cafe eller andre steder hvor det kan være svært at give dit barn et måltid uden forstyrrelser har vi vores smarte babybeskytter fra Småfolk. Du finder dem her på siden.Småfolk ammepude.

Vi føre hele småfolks sortiment, der kommer typisk 2-4 forskellige designs 4 gange om året, og da alle designs kun laves i i bestemt antal kan man risikere at modellerne hurtigt bliver udsolgt fra Småfolks lager.

Småfolk 2 sortering

Vi sælger ikke Småfolk i 2 sortering du kan derfor værre siker på at alle vare fra Småfolk er 1 sortering med mindre der er gjort tydeligt opmærksomst på at der er tale om en 2 sorterings vare. Derimod kan du sagtens find rigtig gode tilbud på ting fra Småfolk i vores tilbud og udsalgs kategori.

Fossflake ammepude indmad er lavet af allergivenlig materiale